Τελευταίες πληροφορίες!!  ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ - 2012

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Τελευταίες πληροφορίες!! ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ - 2012

 

Το καλοκαίρι του 2012 θα είναι ακόμη ποιό HOT!!

Ο σύλλογος μας σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Κέντρο Αγλαϊας Κυριακού, διοργανώνει για 22η συνεχή χρονιά, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ για τα παιδιά με νεανικό διαβήτη από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στις εγκαταστάσεις της παιδικής κατασκήνωσης " Summer Fun", στην περιοχή Λουτρά Ωραίας Ελένης Κορινθίας, κατά την Β' περίοδο θα πραγματοποιηθεί η κατασκήνωση, στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5-15 ετών.

Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι από 09/07/11 έως 31/07/12, 22 μέρες όμως υπάρχουν και οι επιλογές για 11 και 16 ημέρες συμμετοχής για όσους δεν καλύπτονται από το ταμείο ασφάλισής τους. Το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί είναι:

11 μέρες 16 μέρες 22 μέρες
Συμβεβλημένα Ταμεία 70€ 110€ 140€
Ιδιώτες 360€ 500€ 670€

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για τα μέλη του συλλόγου, με την προϋπόθεση οτι έχουν τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή τους μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης του παρόντος. Για τα μή μέλη, οι παραπάνω τιμές έχουν προσαύξηση 30€. Αν κάποιος γονιός θέλει να φέρει και άλλο παιδάκι (πχ. αδερφάκι) αυτό θα έχει έκπτωση από τις παραπάνω τιμές 20ευρώ.

Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνονται οι ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες που παρέχονται στα παιδιά με διαβήτη καθώς και η ιατρική κάλυψη. Σε κάθε σπιτάκι διαμένουν το πολύ 10 παιδιά, ένας ομαδάρχης καθώς και ο Γιατρός(εκπαιδευμένος στο διαβήτη) που παρακολουθεί την ομάδα του όλο το 24ωρο.

Για τη συμμετοχή των παιδιών σας στην κατασκήνωση, ανεξάρτητα αν το παιδί έρχεται ιδιωτικά ή μέσω ταμείου, θα χρειαστεί:

1. συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής

2. προκαταβολή 100 ευρώ στο λογαριασμό του συλλόγου 072/29604355 – Εθνική τράπεζα- με το ονοματεπώνυμο του παιδιού

3. αποστολή της αίτησης συμμετοχής και του καταθετηρίου της τραπέζης μέσω φάξ στο 210-7796461 ή μέσω e-mail στο [email protected] ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση του συλλόγου : Μεσογείων 24, Αθήνα (υπόψη Π.Ε.Α.Ν.Δ.)

μέχρι 30 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Οι έχοντες συμβεβλημένο ταμείο, εκτός απο την αίτηση που θα κάνετε σε εμάς, θα χρειαστεί να καταθέσετε αίτηση εντός προθεσμίας και στο ταμείο σας προκειμένου να καλυφθεί το ποσό.

**Για όλες τις περιπτώσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Για πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε στο 210-7796660 Δευτέρα και Τετάρτη 7-9μμ ή στο 6974492304 την πρόεδρο του συλλόγου.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ

Παρά το οτι οι αιτήσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου, όσοι από εσάς μας στείλατε την αίτηση συμμετοχής καθώς και το καταθετήριο με το ποσό των 100 ευρώ, μπορείτε να προχωρήσετε στη δεύτερη φάση ακολουθώντας τις οδηγίες :

1. ανάλογα με τη θεραπεία που ακολουθεί το παιδί σας (δηλαδή φοράει αντλία ή κάνει ινσουλίνη με πένα – σύριγγα) συμπληρώστε το αντίστοιχο ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΤΛΙΑΣ / -» ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΕΝΑΣ

το συγκεκριμένο έγγραφο θα παρακαλούσαμε να μας το αποστείλετε μέχρι τις 30/6/12 προκειμένου να το παραδόσουμε εγκαίρως στο γιατρό που θα έχει το κάθε παιδί. Με φαξ 210-7796461 ή με e-mail: [email protected]

 

2. τα πράγματα που θα χρειαστεί να έχει μαζί το παιδί σας :

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ


Σχετικά με το ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ !!

Αρχικά θα πραγματοποιήσουμε μια πρώτη συνάντηση στις 3 Ιουλίου 2012, ημέρα Τρίτη στις 6:30 μμ στο παράρτημα του Νοσ. Παίδων Αγλ.Κυριακού (Μεσογείων 24, Αθήνα), όπου θα γνωριστούν τα παιδιά μεταξύ τους και θα γίνει μια σύντομη αναφορά στο πρόγραμμα της κατασκήνωσης και στο ιατρικό κομμάτι από την κυρία Βαζαίου (απαραίτητη η παρουσία και του παιδιού). Οι γονείς θα συζητήσουν με τον γιατρό που θα αναλάβει το παιδί τους και θα λυθούν τυχόν απορίες αν υπάρχουν. Όοσι είναι από επαρχία και δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν, θα μιλήσουν με το γιατρό τη μέρα που θα φέρουν το παιδί στην κατασκήνωση.

Για το ραντεβού στην κατασκήνωση (ΩΡΑ και ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ), θα ακολουθήσει επόμενη ανακοίνωση εντός των ημερών..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Για όσους δε μπορέσουν να παρευρεθούν στο πρώτο μας ραντεβού στις 3 Ιουλίου όπου θα γίνει η ενημέρωση και η γνωριμία των ομάδων (καλό θα είναι να μην υπάρχουν απουσίες των παιδιών που συμμετέχουν για πρώτη φορά), το ραντεβού στο χώρο της κατασκήνωσης θα είναι στις 9 Ιουλίου 2012 (μόμο για όσους ξεκινούν στις 9/7/11), ημέρα Δευτέρα, ώρα 5:00-7:00 το απόγευμα στην είσοδο της κατασκήνωσης ‘‘Summer Fun’’. Όλοι οι υπόλοιποι θα έρθετε τη μέρα που αναφέρετε η αναχώρηση σας στη λίστα που ακολουθεί.

-->> ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Που βρίσκεται η κατασκήνωση??

Μετά τον Ισθμό της Κορίνθου με κατεύθυνση προς Πάτρα βγαίνετε στην έξοδο προς Επίδαυρο. Ακολουθείτε την ταμπέλα για Επίδαυρο και μετά από 9 περίπου χιλιόμετρα, συναντάτε ένα βενζινάδικο ΕΚΟ. Αμέσως κάνετε δεξιά στο στενό (έχει ταμπέλα για την κατασκήνωση) και στα 1000 μέτρα είναι η κατασκήνωση . Πληροφορίες και στα τηλέφωνα 27410-36970, 36165.

Θα υπάρχει ΠΟΥΛΜΑΝ για τη μετφορά των παιδιών σας στην κατασκήνωση.

  1. Ημέρα αναχώρησης 9-7-12
  2. Ωρα αναχώρησεις : 3:30μμ μπροστά από το Σταθμό Λαρίσης και
  3. kai 4:30μμ έξω από το Δημαρχείο Ελευσίνας.

Όποιος ενδιαφέρεται, παρακαλόυμε να μας το δηλώσει εγκαίρως

Μοιραστείτε το: