Υπηρεσίες - Παροχές

Στο πολυποίκιλο έργο της ΠΕΑΝΔ σημαντική θέση κατέχει ένα ευρύ πλαίσιο υπηρεσιών και παροχών προς τα μέλη της Ένωσης. Ιδιαίτερα τα χρόνια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, η ΠΕΑΝΔ στάθηκε στο πλευρό των μελών της, ειδικά στις οικογένειες που επλήγησαν περισσότερο.

Επιπλέον, μέσω της ΠΕΑΝΔ, τα μέλη της έχουν τακτική ενημέρωση για θέματα παροχών, επιδομάτων, δικαιολογητικών, κ.λπ. ενώ σε συνεργασία με τους εθελοντές της ΠΕΑΝΔ εξετάζονται γραφειοκρατικά προβλήματα όπως και η διεκδίκηση δικαιωμάτων για τους ασθενείς στην εργασία, το σχολείο, κ.λπ.

Ακόμα η ΠΕΑΝΔ διαθέτει στα μέλη της προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και ψυχαγωγικές, αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται είτε από την ΠΕΑΝΔ είτε από συνεργαζόμενους φορείς.

i. Συμμετοχή
Τα μέλη της ΠΕΑΝΔ συμμετέχουν σε συνέδρια, ημερίδες και επιμορφωτικές εκδηλώσεις για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 καθώς και σε όλες τις δραστηριότητες που υλοποιεί η ΠΕΑΝΔ.

ii. Ταυτότητα Υγείας
Τα μέλη της ΠΕΑΝΔ αποκτούν την ονομαστική ταυτότητα υγείας προκειμένου να έχουν άμεση και στοχευμένη βοήθεια σε ώρα ανάγκης.

iii. Κόσμημα
Μαζί με την ονομαστική ταυτότητα υγείας προσφέρεται στα μέλη της ΠΕΑΝΔ και ένα καλαίσθητο διακριτικό κόσμημα που σχεδίασε η ΠΕΑΝΔ.

iv. Παροχή Ειδών
Η ΠΕΑΝΔ γνωρίζοντας πολύ καλά τον τρόπο διαχείρισης του νεανικού διαβήτη και αφουγκραζόμενη τις καθημερινές ανάγκες των μελών της, προσπαθεί να προσφέρει δωρεάν παροχές, υπηρεσίες και προγράμματα, ειδικά για τις οικονομικά ευάλωτες οικογένειες.

Η ΠΕΑΝΔ εξασφαλίζει συνεργασίες με επιχειρήσεις και με μεγάλες εταιρείες, όπως η ΔΕΛΤΑ, Μπισκότα Παπαδοπούλου, κ. λπ. για παροχές και προσφορές στα μέλη της. Με τακτικές επισκέψεις στην ιστοσελίδα μας θα γνωρίζετε άμεσα τις παροχές μας προς τα μέλη μας.

Μοιραστείτε το:
Υποδεχόμαστε το Πάσχα μαγειρεύοντας παραδοσιακές συνταγές για καλό σκοπό.

Υποδεχόμαστε το Πάσχα μαγειρεύοντας παραδοσιακές συνταγές για καλό σκοπό.

Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. ετοίμασε γι’ αυτό το Πάσχα ένα πλούσιο καλάθι, γεμάτο με παραδοσιακές χειροποίητες χυλοπίτες Μετσόβου, δώρο για τα μέλη της. Η ενέργεια έχει στόχο να ενισχύσει την έρευνα για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 σε παιδιά και εφήβους.

Περισσότερα

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ αναζητάει υποψήφιο/α που να ενδιαφέρεται να διεκδικήσει υποτροφία.

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ αναζητάει υποψήφιο/α που να ενδιαφέρεται να διεκδικήσει υποτροφία.

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022

Ο σύλλογος προσφέρει στα μέλη του την δυνατότητα να συμμετάσχουν διεκδικώντας μια υποτροφία στη σχολή Βακαλό για την παρακολούθηση ενός μονοετούς προγράμματος Εργαστηρίου Φωτογραφίας ή Εργαστηρίου Σκηνογραφίας-Ενδυματολογίας.

Περισσότερα

Στηρίζουμε τους ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Στηρίζουμε τους ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. ευαισθητοποιημένη καλεί τα μέλη της να συνδράμουν προσφέροντας ότι μπορούν προς τον πληττόμενο ουκρανικό λαό.

Περισσότερα

Δωρεάν πρόσβαση στην όμορφη Ακτή Βουλιαγμένης για τους χειμερινούς μήνες.

Δωρεάν πρόσβαση στην όμορφη Ακτή Βουλιαγμένης για τους χειμερινούς μήνες.

Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022

Διατίθενται 5 διπλές κάρτες για τα μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ. με ελεύθερη είσοδο για την Ακτή Βουλιαγμένης για τους λάτρης της χειμερινής κολύμβησης και όχι μόνο.

Περισσότερα

Δωρεάν μαθήματα τένις για τα παιδιά της Π.Ε.Α.Ν.Δ.

Δωρεάν μαθήματα τένις για τα παιδιά της Π.Ε.Α.Ν.Δ.

Πέμπτη, 03 Φεβρουαρίου 2022

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας (Ο.Α.Ν.Ι.), με αγάπη για το τένις, προσφέρει δωρεάν μαθήματα τένις στα παιδιά της Π.Ε.Α.Ν.Δ. μέχρι και τη λήξη του σχολικού έτους. Δηλώσεις συμμετοχής έως Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022.

Περισσότερα

Πλούσια λαχταριστά καλάθια με τρόφιμα δώρο για τα μέλη της ΠΕΑΝΔ

Πλούσια λαχταριστά καλάθια με τρόφιμα δώρο για τα μέλη της ΠΕΑΝΔ

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021

Φέτος τα Χριστούγεννα, η ΠΕΑΝΔ προσφέρει στα μέλη της Λαχταριστά Καλάθια με Τρόφιμα. Προλάβετε ένα καλάθι και εσείς!!

Περισσότερα

Ζητείται Προσωπικό

Ζητείται Προσωπικό

Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021

Γονείς παιδιού με ΣΔτ1 αναζητούν νοσηλευτή/τρια ή άτομο που να γνωρίζει τη διαχείριση του Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 για να αναλάβει την κατ’ οίκο φροντίδα του παιδιού τους στην περιοχή Καλλιθέα Αττικής.

Περισσότερα

Δωρεάν διάθεση Συμπληρωμάτων Διατροφής για την ενίσχυση ανοσοποιητικού, για παιδιά από 4 ετών και άνω

Δωρεάν διάθεση Συμπληρωμάτων Διατροφής για την ενίσχυση ανοσοποιητικού, για παιδιά από 4 ετών και άνω Τρέχον

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021

Παρέχονται στους μικρούς μας φίλους, μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ., συμπληρώματα διατροφής Vitafix Multi & Probio Gummies για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. θα διαθέσει πανελλαδικά, δωρεάν την βιταμίνη μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Περισσότερα

Διατίθεται δωρεάν το βιβλίο « Η ζωή είναι πιο γλυκιά απ’ ό,τι νομίζεις» .

Διατίθεται δωρεάν το βιβλίο « Η ζωή είναι πιο γλυκιά απ’ ό,τι νομίζεις» . Τρέχον

Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021

Ο ροταριανός όμιλος ΑΘΗΝΑΙ-ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ προσφέρει δωρεάν στα μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ. 50 αντίτυπα του βιβλίου του με τίτλο « Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ» του Κώστα Φαινέκου, των εκδόσεων Σκαραβαίος.

Περισσότερα

Δωρεάν παπούτσια TOMS για τα μέλη της ΠΕΑΝΔ

Δωρεάν παπούτσια TOMS για τα μέλη της ΠΕΑΝΔ

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" προσφέρει στα μέλη της ΠΕΑΝΔ παπούτσια TOMS. Συγκεκριμένα το δώρο αφορά παπούτσια τύπου εσπαντρίγιας και χρώματος λαδί (olive).

Περισσότερα

Λάβετε δωρεάν το SWEETE Stevia

Λάβετε δωρεάν το SWEETE Stevia Τρέχον

Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021

Η εταιρία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ –LILLY προσφέρει στα μέλη της ΠΕΑΝΔ το SWEETE Stevia σε σακουλάκι, ένα γλυκό πειρασμό χωρίς να ανεβάζει το σάκχαρο!!!

Περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Τρέχον

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021

Αγοράζοντας χριστουγεννιάτικες κάρτες ενισχύεται την ενεργό δράση του συλλόγου.

Περισσότερα