Π.Ε.Α.Ν.Δ.

Μοιραστείτε το:

Ποιοι είμαστε - Στόχοι

Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη ιδρύθηκε το 1983 και αριθμεί περίπου 4.000 μέλη - γονείς και παιδιά με νεανικό Διαβήτη. Είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, που συντηρείται μόνον από τις εισφορές των μελών της και δωρεές.

Περισσότερα

Διοικητικό Συμβούλιο - Επιστημονικοί Συνεργάτες

Το Σωματείο Π.Ε.Α.Ν.Δ. είναι φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό και διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο τριετούς θητείας, στο οποίο μετέχουν μέλη του σωματείου που εκλέχθηκαν από την τακτική Γενική Συνέλευση και αποτελείται από εθελοντές.

Περισσότερα

Χαιρετισμός επίτιμου Προέδρου και Ιδρυτή της Π.Ε.Α.Ν.Δ.

Χαιρετισμός επίτιμου Προέδρου και Ιδρυτή της Π.Ε.Α.Ν.Δ.

Εντυπωσιακή υπήρξε η ταχεία αύξηση στις πρόσφατες δεκαετίες τουεπιπολασμού του Σακχαρώδους Διαβήτη στα παιδιά και τους εφήβους, αλλά καιμεγάλα υπήρξαν τα πρόσφατα βήματα της Επιστήμης για την αντιμε

Περισσότερα

Διακρίσεις

Η πολυεπίπεδη και μακροχρόνια προσφορά της Π.Ε.Α.Ν.Δ. προς τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1, έχει αναγνωριστεί και διακριθεί από διεθνείς και ελληνικούς φορείς.

Περισσότερα

Συνεργαζόμενοι Φορείς

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. υπερασπίζεται και εκπροσωπεί τα νόμιμα δικαιώματα και τα συμφέροντα των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1, ενώ συνεργάζεται στενά με ελληνικούς, ευρωπαϊκούς και διεθνείς φορείς για την εξασφάλιση της ποιότητας ζωής των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1.

Περισσότερα