Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

Αγαπητοί γονείς,

σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία καθώς και την εμπιστοσύνη που δείξατε σχετικά με τη συμμετοχή των παιδιών σας στη φετινή κατασκήνωση.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, οι ενδιαφερόμενοι ηταν αρκετοί. Εμείς λοιπόν υποσχόμαστε να βάλουμε και πάλι τα δυνατά μας ώστε να περάσουμε όλοι μαζί ένα ακόμη υπέροχο καλοκαίρι.

Ακολουθεί η λίστα με τα ονόματα των παιδιών που θα συμμετάσχουν καθώς και ημερομηνίες που θα προσέλθει και θα αποχωρήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος. Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να προσέξετε το εξής : Όλες οι αφίξεις των παιδιών στον χώρο της κατασκήνωσης ανεξαρτήτου ημέρας προσέλευσης θα πραγματοποιούνται το απόγευμα 5:00-7:00μμ., ενώ οι αποχωρήσεις από το χώρο της κατασκήνωσης το πρώϊ της ημέρας που αναγράφεται στη λίστα.

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Για όλους τους παραπάνω συμμετέχοντες, οι τελευταίες υποχρεώσεις είναι :

1. ανάλογα με τη θεραπεία που ακολουθεί το κάθε παιδί (χρήση αντλίας ή χορήγηση ινσουλίνης με πένα – σύριγγα) συμπληρώστε το αντίστοιχο ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΤΛΙΑΣ / -» ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΕΝΑΣ

2. αφού διαβάσετε, υπογράψτε την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ

τα παραπάνω έγγραφα θα χρειαστεί να μας αποσταλλούν είτε στο φαξ 210-7796461 είτε στο e-mail: [email protected] μέχρι τις 30/6/11

3. τα πράγματα- ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, που θα χρειαστούν τα παιδιά σας να έχουν μαζί τους είναι:

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ


Σχετικά με το ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ !!

Αρχικά θα πραγματοποιήσουμε μια πρώτη συνάντηση στις 8 Ιουλίου 2011, ημέρα Παρασκευή στις 6:00 μμ στο παράρτημα του Νοσ. Παίδων Αγλ.Κυριακού (Μεσογείων 24, Αθήνα), όπου θα γνωριστούν τα παιδιά μεταξύ τους και θα γίνει μια σύντομη αναφορά στο πρόγραμμα της κατασκήνωσης από την κ.Μανέα και στο ιατρικό κομμάτι από την κυρία Βαζαίου (απαραίτητη η παρουσία και του παιδιού). Οι γονείς θα συζητήσουν με το γιατρό που θα αναλάβει την ομάδα του παιδιού του και θα λυθούν τυχόν απορίες.

Για όσους δε μπορέσουν να παρευρεθούν (καλό θα είναι να μην υπάρχουν απουσίες των παιδιών που συμμετέχουν για πρώτη φορά), το ραντεβού μας θα είναι στις 11 Ιουλίου 2011 (με όσους ξεκινούν στις 11/7/11), ημέρα Δευτέρα, ώρα 5:00-7:00 πμ στην είσοδο της κατασκήνωσης ‘‘Summer Fun’’.

 

Που βρίσκεται η κατασκήνωση??

Μετά τον Ισθμό της Κορίνθου με κατεύθυνση προς Πάτρα βγαίνετε στην έξοδο προς Επίδαυρο. Ακολουθείτε την ταμπέλα για Επίδαυρο και μετά από 9 περίπου χιλιόμετρα, συναντάτε ένα βενζινάδικο ΕΚΟ. Αμέσως κάνετε δεξιά στο στενό (έχει ταμπέλα για την κατασκήνωση) και στα 1000 μέτρα είναι η κατασκήνωση . Πληροφορίες και στα τηλέφωνα 27410-36970, 36165.

Θα υπάρχει ΠΟΥΛΜΑΝ για τη μετφορά των παιδιών σας στην κατασκήνωση. Ωρα αναχώρησεις : 3:30μμ μπροστά από το Σταθμό Λαρίσης και 4:30μμ έξω από το Δημαρχείο Ελευσίνας. Όποιος ενδιαφέρεται, παρακαλόυμε να μας το δηλώσει εγκαίρως

Μοιραστείτε το: