Παρασκευή, 02 Ιουλίου 2010

Λεπτομέρειες ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

2 Ιουλίου 2010

Αγαπητοί γονείς,

σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείξατε σχετικά με τη συμμετοχή των παιδιών σας στην κατασκήνωση που πραγματοποιούμε για 20η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία.

Τα ονόματα των παιδιών που τελικά θα συμμετάσχουν στη φετινή κατασκήνωση της Π.Ε.Α.Ν.Δ., αναγράφονται στη λίστα που ακολουθεί. Ζητούμε συγνώμη από όλους τους υπόλοιπους που ενώ υπέβαλαν τα απαιτούμενα πρώτα έγγραφα δεν κατάφεραν να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα, καθώς οι θέσεις είχαν ήδη συμπληρωθεί.

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Για όλους τους παραπάνω συμμετέχοντες, οι τελευταίες υποχρεώσεις είναι :

1. ανάλογα με τη θεραπεία που ακολουθεί το παιδί (χρήση αντλίας ή χορήγηση ινσουλίνης με πένα – σύριγγα) συμπληρώστε το αντίστοιχο ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΤΛΙΑΣ / -» ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΕΝΑΣ

2. αφού διαβάσετε, υπογράψτε την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ

τα παραπάνω έγγραφα θα πρέπει να αποσταλλούν είτε στο φαξ 210-7796461 είτε στο e-mail: [email protected] μέχρι τις 14/7/10

3. τα πράγματα- ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, που θα χρειαστούν τα παιδιά σας να έχουν μαζί τους είναι:

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ


Σχετικά με το ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ !!

Αρχικά θα πραγματοποιήσουμε μια πρώτη συνάντηση στις 15 Ιουλίου 2010, ημέρα Πέμπτη στις 6:00 μμ στο παράρτημα του Νοσ. Παίδων Αγλ.Κυριακού (Μεσογείων 24, Αθήνα), όπου θα γνωριστούν τα παιδιά μεταξύ τους και θα γίνει μια σύντομη αναφορά στο πρόγραμμα της κατασκήνωσης από την κ.Μανέα και στο ιατρικό κομμάτι από την κυρία Βαζαίου (απαραίτητη η παρουσία και του παιδιού).

Για όσους δε μπορέσουν να παρευρεθούν (καλό θα είναι να μην υπάρχουν απουσίες ιδιαίτερα για τα καινούργια παιδιά), το ραντεβού μας θα είναι στις 18 Ιουλίου 2010, ημέρα Κυριακή, ώρα 10:00-12:00 πμ στην είσοδο της κατασκήνωσης ‘‘KINDERLAND’’.

 

Που βρίσκεται η κατασκήνωση??

Μετά τα πρώτα διόδια των Αθηνών με κατεύθυνση προς Λαμία βγαίνετε στην πρώτη έξοδο και ακολουθείτε τις ταμπέλες προς Καπανδρίτι. Αφού περάσετε το χωριό του Καπανδριτίου συνεχίζεται και μετά από 10 χιλιόμετρα περίπου, φτάνετε στην πλατεία του Καλάμου. Αμέσως κάνετε δεξιά στο πρώτο στενό (έχει ταμπέλα για "Kinderland") και στα 2 χιλιόμετρα είναι η κατασκήνωση . Πληροφορίες και στη σελίδα www . kinderland . gr .

Αν κάποιος γονέας με το παιδί του επιθυμεί να επισκεφτεί το χώρο της κατασκήνωσης πρίν απο την ημερομηνία που θα ξεκινήσουμε, αυτό μπορεί να γίνει μετά από τηλεφώνημα στην κατασκήνωση στα τηλέφωνα 22950-62215 κ' 62316 κ' 62576

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητοί φίλοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η φετινή κατασκήνωση για παιδιά με Διαβήτη, που διοργανώνει ο σύλλογος της Π.Ε.Α.Ν.Δ. για 20η συνεχή χρονιά, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της παιδικής κατασκήνωσης KINDERLAND, στον Κάλαμο Αττικής, κατά την Β' περίοδο απο 18 Ιουλίου με 1 Αυγούστου 2010.

Οι ηλικίες των παιδιών που μπορούν να συμμετάσχουν είναι 6-15 ετών για αγόρια και κορίτσια.

Το συνολικό κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί που θα πάρει μέρος σε όλο το πρόγραμμα (15 ημέρες), είναι :

1. Για τους ιδιώτες : 620 ευρώ.
2. Για όσους καλύπτονται από το ταμείο τους (ακολουθεί λίστα συμβεβλημένων ταμείων) : 200 ευρώ.

Για λόγους οικονομικούς, φέτος θα υπάρχει η δυνατότητα για όποιον επιθυμεί, να συμμετάσχει στο πρόγραμμα μόνο τη μία εβδομάδα 18 με 25 Ιουλίου ή 25 με 1 Αυγούστου. Στην περίπτωση αυτή το κόστος ανέρχεται σε 330 ευρώ (7 διανυκτερεύσεις).

Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνονται οι ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες που παρέχονται στα παιδιά με διαβήτη καθώς και η ιατρική κάλυψη. Κάθε σπιτάκι περιλαμβάνει 10 παιδιά, ομαδάρχη καθώς και το δικό του Γιατρό (εκπαιδευμένο στο διαβήτη) που διαμένει και επιβλέπει την ομάδα όλο το 24ωρο.

Για την φιλοξενία των παιδιών σας στην κατασκήνωση, ανεξάρτητα αν το παιδί έρχεται ιδιωτικά ή μέσω ταμείου, θα χρειαστεί:

1. συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής (ακολουθεί)
2. προκαταβολή 200 ευρώ στο λογαριασμό 072/29604355 - Εθνική τράπεζα- με το ονοματεπώνυμο του παιδιού
3. αποστολή της αίτησης συμμετοχής και του καταθετηρίου της τραπέζης μέσω φάξ στο 210-7796461 ή μέσω e-mail στο [email protected] ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση του συλλόγου : Μεσογείων 24, Αθήνα (υπόψη Π.Ε.Α.Ν.Δ.)

μέχρι 18 Ιουνίου 2010 - ΔΩΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΧΡΙ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Για τις περιπτώσεις των ταμείων, εκτός απο την αίτηση που θα κάνετε σε εμάς, θα χρειαστεί να καταθέσετε αίτηση εντός προθεσμίας και στο ταμείο σας.

**Για όλες τις περιπτώσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων

Για πληροφορίες παρακαλούμε καλέστε την πρόεδρο του συλλόγου στο 6974492304 απογευματινές ώρες ή επισκεφθείτε μας στα ΝΕΑ γραφέια του συλλόγου "ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΗΣ 12-14, ΑΘΗΝΑ"- πλησίον μετρό στάση "Αμπελόκηποι" κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 7-9μμ.

Πληροφορίες για την κατασκήνωση θα βρείτε στο http://www.kinderland.gr/ καθώς και στο τηλέφωνο 210-3618850 τις εργάσιμες ημέρες.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Λίστα συμβεβλημένων ΤΑΜΕΙΩΝ

Μοιραστείτε το: