Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2015

Έλεγχος και περιποίηση για το Διαβητικό Πόδι

 

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε τη νέα συνεργασία τ ης Π . Ε . Α . Ν . Δ  με την ποδολόγο, κοσμητολόγο-αισθητικό Σταμάτη Κωνσταντίνα, ιδιοκτήτρια του "Beauty K's" (ποδολογικό κέντρο κ ινστιτούτο αισθητικής) σε Αθήνα και Μυτιλήνη.


 

Λίγα λόγια ...  

Η ποδολογία είναι μια νέα επιστήμη η οποία ασχολείται με παθήσεις των κάτω άκρων. Ανήκει στα παραϊατρικά επαγγέλματα. Ενισχύει Δερματολόγους, Διαβητολόγους, Ορθοπεδικούς κλπ.Τα πόδια είναι το σημείο του σώματος μας που καταπονείτε καθημερινά περισσότερο από κάθε άλλο. Έτσι δημιουργούνται εύκολα υπερκερατώσεις, κάλοι, μυκητιάσεις...που ταλαιπωρούν. Ο ποδολόγος είναι ειδικός στη διάγνωση κ αντιμετώπιση παθήσεων των κάτω άκρων καθώς και για την περιποίηση του διαβητικού ποδιού. 

Παράλληλα στο ινστιτούτο μπορείτε να δεχθείτε εξατομικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, αποτρίχωση και μακιγιάζ.


Ειδικά για τα μέλη τ ης Π . Ε . Α . Ν . Δ  

Με την επίδειξη της απόδειξης πληρωμής της συνδρομής τους για το έτος 2015 , τόσο στα μέλη  καθώς και σ τους συγγενείς πρώτου βαθμού, θα παρέχεται  έκπτωση -50%   στις αναγραφόμενες τιμές του τιμοκαταλόγου σε όλες τις παροχές του "Beauty K's". Η παροχή ισχύει και για τα 2 παραρτήματα του κέντρου, Αθήνας και Μυτιλήνης. Για ραντεβού επικοινωνήστε με το τηλέφωνο του συλλόγου.

επισυνάπτεται ο τιμοκατάλογος


Ανταπόδοση για το σύλλογο

Μέσω των υπηρεσιών που θα δέχονται τα μέλη, η κ.Σταμάτη θέλοντας να βοηθήσει ακόμη περισσότερο, θα ανταποδίδει το 5% της αμοιβής της από το ποσού που θα ξοδεύουν τα μέλη σε παροχές στο "Beauty K's" ως δωρεά για την ενίσχυση των σκοπών και των δράσεων του συλλόγου.

 


Πρόσκληση γνωριμίας ...ραντεβού στις 14/03/15

Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας σε συνδυασμό με τη νέα συνεργασία, προσκαλούμε όλες τις κυρίες και δεσποινίδες, μέλη του Συλλόγου, το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 από τις 12 έως τις 4μμ, να επισκεφθείτε το χώρο του "Beauty K's", όπου θα σας προσφερθεί Ρόφημα Ομορφιάς από Τσάι με Βότανα μαζί με δωρεάν διάγνωση δέρματος ή διάγνωση ποδολογικού προβλήματος και εφαρμογή μακιγιάζ σε όλες τις επισκέπτριες.

Διεύθυνση "Beauty K's": κέντρο Διαγνωστικό Κέντρο ΙΑΜΑ     
Ιασωνίδου 54Β, Ελληνικό 
πλησίον μετρό στάση Ελληνικό-δείτε το χάρτη

 


περισσότερα για την ποδολογία              


Μοιραστείτε το: