Διεκδικήστε άμεσα δωροεπιταγές αξίας έως 100€ για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα της Π.Ε.Α.Ν.Δ., από την εταιρία ASCENSIA!

Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024

Διεκδικήστε άμεσα δωροεπιταγές αξίας έως 100€ για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα της Π.Ε.Α.Ν.Δ., από την εταιρία ASCENSIA! Τρέχον

 

Η εταιρία Ascensia Diabetes Care στηρίζει για πολλοστή φορά το θερινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα της Π.Ε.Α.Ν.Δ. και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να διεκδικήσουν απο μια επιταγή χρηματικού ποσού έως 100€!!

 

Συγκεκριμένα μέσω του Προγράμματος Επιβράβευσης CONTOUR NEXT Win της Ascensia Diabetes Care, το οποίο απευθύνεται σε όλα τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη που χρησιμοποιούν τα συστήματα αυτομέτρησης επόμενης γενιάς CONTOUR TM NEXT, θα δοθεί η δυνατότητα στους κατόχους πόντων να διεκδικήσουν από μια επιταγή ποσού έως 100€ προκειμένου να την εξαργυρώσουν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα της Π.Ε.Α.Ν.Δ. που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα (3 με 17 Αυγούστου 2024) στην πρότυπη ιδιωτική κατασκήνωση "The Ranch" στο Σοφικό Κορινθίας. Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από σήμερα Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 και μέχρι εξαντλήσεως των επιταγών ενώ οι έχοντες πόντους, θα πρέπει άμεσα να επισκεφθούν την πλατφόρμα πατώντας εδώ, επιλέγοντας το ποσό της επιταγής που επιθυμούν να λάβουν και μπορεί να είναι είτε 1 επιταγή των 100€, είτε πολλαπλές επιταγές μικρότερης αξίας των 5€-10€-20€-50€, έως συνολικού ποσού 100€ ανά κάτοχο. Να σημειωθεί οτι για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα με voucher ΔΥΠΑ ή ΕΦΚΑ, το μέγιστο ποσό εξαργύρωσης είναι 50€.

 

Η δωροεπιταγή αξίας έως 50 ή 100€ αντίστοιχα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά με ΣΔτ1, μέλη ή μη του συλλόγου, που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή ή ενδιαφέρονται να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους (πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία με τη γραμματεία της ΠΕΑΝΔ, καθώς οι διαθέσιμες θέσεις στις περισσότερες ομάδες, είναι ελάχιστες) στο κατασκηνωτικό group της Π.Ε.Α.Ν.Δ..

 

Μοιραστείτε το: