Διεκδικήστε άμεσα δωροεπιταγές αξίας έως 100€ για την κατασκήνωση της Π.Ε.Α.Ν.Δ., από την εταιρία ASCENSIA!

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023

Διεκδικήστε άμεσα δωροεπιταγές αξίας έως 100€ για την κατασκήνωση της Π.Ε.Α.Ν.Δ., από την εταιρία ASCENSIA!

 

Η εταιρία Ascensia Diabetes Care στηρίζει για πολλοστή φορά το θερινό κατασκηνωτικό μας πρόγραμμα και δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες, να διεκδικήσουν επιταγή χρηματικού ποσού έως 100€!!

 

Συγκεκριμένα μέσω του Προγράμματος Επιβράβευσης CONTOUR NEXT Win της Ascensia Diabetes Care, το οποίο απευθύνεται σε όλα τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη που χρησιμοποιούν τα συστήματα αυτομέτρησης επόμενης γενιάς CONTOURTMNEXT, θα δοθεί η δυνατότητα στους κατόχους πόντων που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο κατασκηνωτικό μας πρόγραμμα, να λάβουν από μια επιταγή ποσού έως 100€ προκειμένου να την εξαργυρώσουν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα της Π.Ε.Α.Ν.Δ. που θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 18 Αυγούστου 2023 στο "The Ranch" στο Σοφικό Κορινθίας. 

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 και μέχρι εξαντλήσεως των επιταγών, ενώ οι έχοντες πόντους, θα πρέπει άμεσα να επισκεφθούν την πλατφόρμα πατώντας εδώ, επιλέγοντας το ποσό της επιταγής που επιθυμούν να λάβουν και μπορεί να είναι ή 1 επιταγή των 100€, ή μικρότερης αξίας απο 5€-10€-20€-50€, έως συνολικού ποσού 100€.

 

Η δωροεπιταγή αξίας έως 100€ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά με ΣΔτ1, μέλη ή μη του συλλόγου, που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο κατασκηνωτικό group της Π.Ε.Α.Ν.Δ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κατασκηνωτικό μας πρόγραμμα πατήστε εδώ .

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το: