Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024

Συμμετοχή στην κατασκήνωση για παιδιά με Διαβήτη μέσω ΕΦΚΑ 2024 Τρέχον

 

Την Δευτέρα 20/05/24 ξεκινούν οι διαδικασίες εγγραφών στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΕΦΚΑ για το 2024. Οι γονείς παιδιών με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1, που είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΕΦΚΑ, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για την απόκτηση Επιταγής για τη 15ήμερη Διαμονή των παιδιών τους στο φετινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα της Π.Ε.Α.Ν.Δ. (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της ΠΕΑΝΔ) που θα πραγματοποιηθεί στην κατασκήνωση "The Ranch" στο Σοφικό Κορινθίας τη Δ’ περίοδο 3 με 17 Αυγούστου 2024.

Τελευταία ημέρα εγγραφών είναι η Πέμπτη 30/05/24.

 Για περισσότερες λεπτομέρειες και υποβολή αίτησης επισκεφθείτε τον ιστότοπο του e-ΕΦΚΑ στο link που θα βρείτε εδώ ή μέσω του gov.gr, στο link που θα βρείτε εδώ
 Το ταμείο ΕΦΚΑ, μετά και τις συγχωνεύσεις των ασφαλιστικών ταμείων συνέχισε να διατηρεί το δικαίωμα παροχής Κατασκήνωσης σε συγκεκριμένους ενταγμένους φορείς του. 

 

Οι ενταγμένοι φορείς στον ΕΦΚΑ που διατηρούν το δικαίωμα παροχής Κατασκήνωσης είναι οι εξής:

 1. Ασφαλισμένοι ή υπάλληλοι πρώην ΟΑΕΕ
 2. Πρώην ΤΣΑΥ
 3. Πρώην ΤΣΜΕΔΕ
 4. Πρώην Δικηγόρων Αθηνών
 5. Πρώην Δικηγόρων Πειραιά
 6. Πρώην Συμβολαιογράφων (ΤΑΣ)
 7. Πρώην ΤΑΥΕΤΕΚΩ (ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ κ ΤΑΠ ΟΤΕ)
 8. Πρώην ΤΑΥΤΕΚΩ (ΚΑΠ ΔΕΗ)
 9. Πρώην ΤΑΠΙΤ Εργατοϋπάλληλοι Μετάλλου
 10. Πρώην ΟΑΕΕ ΤΑΝΠΥ (ιδιοκτήτες ή μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας τους)
 11. Πρώην ΤΑΞΥ (Ξενοδοχοϋπάλληλοι)
 12. Πρώην Δικαστικών Επιμελητών (ΤΠΔΕ)
 13. Πρώην ΤΥΔΚΥ
 14. Πρώην ΕΤΑ-ΜΜΕ (ΤΑΤΤΑ-ΤΑΥΣΙΤ-ΤΣΕΥΠ)
 15. Συνταξιούχοι ΔΕΗ
 16. Υπάλληλοι ταμείου ΕΦΚΑ
 17. Υπάλληλοι ΕΤΕΑ και ΕΤΕΑΕΠ
 18. Υπάλληλοι ΟΓΑ


Ο δικαιούχος γονέας θα πρέπει να προχωρήσει σε εγγραφή του παιδιού του στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΕΦΚΑ, μέσω των ηλεκτρονικών του υπηρεσιών. Σε αυτήν την εγγραφή δηλώνει τόσο την κατασκήνωση που θέλει να συμμετέχει --> "The Ranch", όσο και την περίοδο που επιθυμεί  --> "Δ’ περίοδος 3-17 Αυγούστου 2024"

 

Η κατασκήνωση αποδέχεται τις οριστικές λίστες έγκρισης του ΕΦΚΑ όταν αυτές κοινοποιηθούν.

Για οποιαδήποτε αλλαγή, ένσταση, διόρθωση της αίτησης, ο δικαιούχος γονέας θα πρέπει να απευθυνθεί στον ΕΦΚΑ.

Με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης παίρνει αυτόματα έναν αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης. Μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων στον ΕΦΚΑ, και εντός εύλογου χρονικού διαστήματος ανακοινώνονται τα τελικά αποτελέσματα. Εκεί θα είναι σε θέση να γνωρίζει αν έχει εγκριθεί η υποβληθείσα αίτηση του.

 

--> ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα της Π.Ε.Α.Ν.Δ., είναι επιπλέον της ηλεκτρονικής αίτησης στον ΕΦΚΑ και η επικοινωνία με το σύλλογο (αποστέλλοντας e-mail στο [email protected]προκειμένου να συμπεριληφθεί το/τα παιδιά στις ομάδες μας. Τέλος μετά την υποβολή της αίτησης σας στον EΦΚΑ, θα πρέπει να μας στείλετε τον αριθμό πρωτοκόλλου που λάβατε. Με την διαδικασία αυτή, μας βοηθάτε στην γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας όταν βγουν τα οριστικά αποτελέσματα.

 

Μοιραστείτε το: