Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021

Κατασκηνωτικό πρόγραμμα ΟΑΕΔ 2021 - Ξεκίνησαν οι εγγραφές

 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο φετινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα της ΠΕΑΝΔ για παιδιά με Διαβήτη (δείτε εδώ λεπτομέρειες) που θα γίνει στην κατασκήνωση "The Ranch" στο Σοφικό Κορινθίας την περίοδο απο 2 έως 16/8/21 και είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΟΑΕΔ, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για την απόκτηση της Επιταγής Διαμονής τους.

 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 και ώρα 08:00 και λήγει στις 8 Μαΐου και ώρα 23:59.

Ωφελούμενοι είναι τα παιδιά των δικαιούχων που έχουν γεννηθεί από 01.01.2005 έως 14.06.2015.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου www.gov.gr με τους κωδικούς TAXISnet στο link που θα βρείτε εδώ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα της ΠΕΑΝΔ, είναι επιπλέον των ανωτέρω, η επικοινωνία με το σύλλογο (210-7796660 ή [email protected]) προκειμένου να συμπεριληφθούν τα παιδιά στις ομάδες μας.

 

Μετά την υποβολή της αίτησης σας στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, θα πρέπει να καταχωρήσετε και τον αριθμό πρωτοκόλλου που λάβατε στο link που θα βρείτε εδώ.


Με την διαδικασία αυτή μας βοηθάτε στην γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας όταν βγουν τα αποτελέσματα του ΟΑΕΔ.

 

Δικαιούχοι είναι εργαζόμενοι και άνεργοι με πραγματικό οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2019 μέχρι 28.000 €, οι οποίοι το έτος 2020:
- είχαν τουλάχιστον 50 ημέρες εργασίας στην ασφάλιση του e-ΕΦΚΑ ή
- έλαβαν τουλάχιστον 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή
- έλαβαν επιδότηση ανεργίας τουλάχιστον δύο μηνών (50 ημερήσια επιδόματα) ή
- συγκεντρώνουν τουλάχιστον 50 ημέρες αθροιστικά από τα παραπάνω (ημέρες εργασίας, ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας και επιδότησης ανεργίας) ή
- είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι με συνεχόμενη ανεργία τουλάχιστον τεσσάρων μηνών κατά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Η επιλογή των δικαιούχων βασίζεται στη μοριοδότηση συγκεκριμένων κριτηρίων (οικογενειακό εισόδημα, αριθμός παιδιών, παιδιά με αναπηρία) με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του
ΟΑΕΔ.

 

Περισσοτερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου του οργανισμού πατώντας εδώ

Μοιραστείτε το: