Όλος ο κόσμος της ΠΕΑΝΔ σε μία φαντασμαγορική γιορτή, για τα 40 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς και αγάπης στα άτομα με ΣΔτ1.

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023

Όλος ο κόσμος της ΠΕΑΝΔ σε μία φαντασμαγορική γιορτή, για τα 40 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς και αγάπης στα άτομα με ΣΔτ1.

 

Αγαπητά μέλη, φίλοι, συνεργάτες και υποστηρικτές της Π.Ε.Α.Ν.Δ., με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην επετειακή εκδήλωση της Π.Ε.Α.Ν.Δ. για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της, τα 40 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς και αγάπης!

Το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 και ώρα 17:00

στο ξενοδοχείο NOVOTEL ATHENS, Μιχαήλ Βόδα 4-6, Αθήνα

*Παρέχεται δωρεάν στάθμευση στον υπόγειο χώρο του ξενοδοχείου, για όλους τους συμμετέχοντες

 

 

Στις 17:00 στην αίθουσα «ΑΛΚΥΟΝΗ» (ημιόροφος), είναι η ώρα προσέλευσης των οικογενειών με ΠΑΙΔΙΑ. Οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης για ένα δίωρο θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους, καθώς ετοιμάζουμε αποκλειστικά γι’ αυτούς ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που θα τους μείνει αξέχαστο! Οι δραστηριότητες καλύπτουν όλες τις ηλικίες των παιδιών (απο 1 έτους και άνω), περιλαμβάνοντας δημιουργική απασχόληση, εκμάθηση χορογραφίας*, μάθημα ζωγραφικής, παιχνίδια και happenings 9 θεματικών ενοτήτων απο ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών και παιδαγωγών! Ενδεικτικά αναφέρουμε: γωνιά παιδικής απασχόλησης για παιδιά έως 3 ετών, γωνιά Playmobil, face painting, φουσκωτά παιχνίδια, πίστα survivor, χορός*, air hockey, μπάσκετ είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που περιμένουν τους πρωταγωνιστές, για να περάσουν τέλεια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του ξενοδοχείου, με πλήρη επίβλεψη και σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον, αποκτώντας παράλληλα νέους φίλους από τη μεγάλη οικογένεια της Π.Ε.Α.Ν.Δ.!  

*Στην αίθουσα "ΚΑΛΥΨΩ" από τις 17:00 και για μια ώρα, υπό την καθοδήγηση έμπειρων χορευτών απο το "Σαλόνι Χορού Κηφισιάς" θα πραγματοποιείται εκμάθηση της χορογραφία του δικού μας τραγουδιού «Ζω τη ζωή» της Μελίνας Ασλανίδου, για παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω. Οι συμμετέχοντες είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους την μπλούζα της Π.Ε.Α.Ν.Δ. και ένα μαύρο ή κόκκινο παντελόνι ή κολάν. Για τη συμμετοχή δεν απαιτείται προϋπάρχουσα χορευτική εμπειρία. Δηλώστε τη συμμετοχή του παιδιού σας για να είναι κι εκείνη/ος μία/ένας από τους χορευτές/τριες στην έναρξη της εκδήλωσης! 

Στη γιορτή μας θα έχουμε επίσης την τιμή να παρευρεθεί η πρέσβειρα του κοσμήματος της Π.Ε.Α.Ν.Δ. κα Ελένη Τσολάκη, η οποία από τις 18:00 έως τις 18:30 θα φωτογραφηθεί με τους προσκεκλημένους. Φορέστε, λοιπόν, το 1ο συλλεκτικό κόσμημα της Π.Ε.Α.Ν.Δ., την όμορφη καραμέλα κι ελάτε να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις! Όσοι δεν έχετε προλάβει να προμηθευτείτε το κόσμημα, μπορείτε να το αποκτήσετε έως τέλος Μαρτίου από τα καταστήματα Galerie de Beaute ή από τη γραμματεία μας που θα βρίσκεται στο χώρο, την ημέρα της εκδήλωσης.

Ταυτόχρονα με την απασχόληση των παιδιών, στον ίδιο όροφο σε αυτό το δίωρο, οι ενήλικες θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να συναναστραφούν και να ανταλλάξουν απόψεις με άλλους γονείς, αλλά και να συζητήσουν με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας που θα παρευρίσκονται στο χώρο, ενώ επιπλέον όσοι το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τα promo desks των εταιρείων που θα συμμετέχουν, για τα προϊόντα/υπηρεσίες που προσφέρουν. 

 

Στις 19:00 σειρά έχει, στην κύρια αίθουσα «ΑΡΜΟΝΙΑ» (επίπεδο -1), η γενική προσέλευση για την έναρξη της εκδήλωσης με την παρουσίαση του έργου του συλλόγου. Η γιορτή μας περιλαμβάνει πλούσιο θέαμα, την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, δώρα και εκπλήξεις στη λαχειοφόρο αγορά, δείπνο σε μπουφέ με ποιοτικό φαγητό και μουσικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα για το κλείσιμο της βραδιάς!

 

Μην ξεχάσετε: να συμμετάσχετε στη λαχειοφόρο αγορά μας και να διεκδικήσετε τα πλούσια δώρα που θα κληρωθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αγοράζοντας λαχνούς κατά την προσέλευσή σας στις εισόδους των 2 αιθουσών της εκδήλωσης.

Δείτε τα δώρα της λαχειοφόρου, που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους, πατώντας εδώ.

 

Η επετειακή μας εκδήλωση αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να γιορτάσουν και παράλληλα να έρθουν σε επαφή με άλλες οικογένειες παιδιών με Διαβήτη! Κλείστε τώρα τις προσκλήσεις σας, για να είστε σε αυτήν τη φαντασμαγορική γιορτή των 40 ΧΡΟΝΩΝ της Π.Ε.Α.Ν.Δ.

 

Δείτε το μενού ΕΔΩ στο οποίο σημειώνονται ανα είδος η αναλογία υδατανθράκων για εύκολο υπολογισμό της Ινσουλίνης και η καταλληλότητα στα άτομα με κοιλιοκάκη

 

Τιμή πρόσκλησης:  

 • ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη (άτομα με Διαβήτη που είναι ταμειακά ενήμερα). Η πρόσκληση είναι αυστηρά προσωπική για το μέλος και σε περίπτωση που δεν παρευρεθεί στην εκδήλωση, η πρόσκληση δεν μεταβιβάζεται. Αν πάλι ξέρετε εξ αρχής ότι δεν θα μπορέσει να έρθει το μέλος, παρακαλούμε επιλέξτε αριθμό τεμαχίων 0.
 • ΔΩΡΕΑΝ για τα παιδιά έως 5 ετών
 • 25€ το άτομο για άνω των 5 ετών

Οι δωρεάν προσκλήσεις και το τελικό κόστος των επί πληρωμή προσκλήσεων, έχει προκύψει μετά από σημαντική επιδότηση από το ταμείο της Π.Ε.Α.Ν.Δ. σε σχέση με τις συμφωνηθείσες τιμές του ξενοδοχείου.

 

 

--> ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ 

Φέτος -περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά- η προσέλευση αναμένεται να είναι αθρόα, γι΄αυτό προμηθευτείτε εγκαίρως τις προσκλήσεις σας έως τις 31/03/2023 είτε την ίδια μέρα της εκδήλωσης από την υποδοχή (εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα).

Για λόγους οικονομικής διευκόλυνσης, παρέχεται η δυνατότητα να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις που επιθυμείτε καταβάλλοντας μόνο μια μικρή προκαταβολή (το ποσό της μιας πρόσκλησης-25€) έως την ημέρα της εκδήλωσης και το υπόλοιπο του ποσού να καταβληθεί μέχρι το τέλος Απριλίου. Παράλληλα για τις πολύτεκνες ή μονογονεϊκές οικογένειες μπορεί να γίνει περαιτέρω έκπτωση, η οποία μπορεί να συμφωνηθεί κατ’ ιδίαν με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο.

Για την ολική πληρωμή των προσκλήσεων ή μικρής προκαταβολής, χρησιμοποιήστε έναν από τους λογαριασμούς της Π.Ε.Α.Ν.Δ. ή την on-line πληρωμή (με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα):

· Εθνική : GR53 0110 6940 0000 6944 8000 955

· Alpha: GR97 0140 1320 1320 0210 1127 620

· Eurobank: GR850 2600 6300 0044 0100 486238

· Πειραιώς: GR61 0171 0300 0060 3015 1150 479

**Πιθανή προμήθεια λόγω μεταφοράς απο άλλη τράπεζα βαρύνει τον καταθέτη

· On-line συναλλαγή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα: πατήστε εδώ

Για την ολοκλήρωση της δέσμευσης των προσκλήσεων, παρακαλούμε αποστείλετε (στο: [email protected]) το καταθετήριο και το συνολικό αριθμό των προσκλήσεων που θέλετε, καθώς επίσης και την ηλικία των παιδιών που θα συνοδεύετε.  Για περαιτέρω πληροφορίες απευθυνθείτε καθημερινά στη γραμματεία της Π.Ε.Α.Ν.Δ. (στο: [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2107796660: Δευτ. 3-9μ.μ., Τρ. έως Παρασκ. 9-3μ.μ.).

 

Περιμένουμε με χαρά όλους εσάς που συμβάλλετε και στηρίζετε το έργο της Π.Ε.Α.Ν.Δ., όλους εσάς που ανήκετε στην μεγάλη και φιλόξενη οικογένεια του συλλόγου μας!

        

Όλοι μαζί με την παρουσία μας στην εκδήλωση, τιμούμε την Π.Ε.Α.Ν.Δ., τον ιδρυτή της-Καθηγητή κο Μπαρτσόκα και τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια με την εθελοντική τους προσφροά, έφτασαν το Διαβήτη στο σήμερα.
 
 

        ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 • 17:00 Προσέλευση για τις οικογένειες με παιδιά
 • 17:00- 19:00 Αίθουσα «ΑΛΚΥΟΝΗ» (επίπεδο ημιορόφου)

Τα παιδιά θα απασχοληθούν δημιουργικά από ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών και παιδαγωγών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες 9 θεματικών ενοτήτων που καλύπτουν όλες τις ηλικίες (φουσκωτά, γωνιά playmobil, face painting, survivor αθλήματα, air hockey, μπάσκετ,…

Ταυτόχρονα οι ενήλικες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέους γονείς, να συζητήσουν με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας που θα παρευρίσκονται στο χώρο, να συναναστραφούν με παλιούς φίλους και όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν από τα σημεία promo-desks των εταιριών που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση.

 • 17:00-18:00 Αίθουσα «ΚΑΛΥΨΩ» (επίπεδο -1)

Εκμάθηση χορογραφίας "Ζώ τη ζωή" για παιδιά 7+ ετών υπο την καθοδήγηση έμπειρων χορευτών απο το "Σαλόνι Χορού Κηφισιάς"

 • 18:00-18:30 Φορώντας το κόσμημα-καραμέλα της Π.Ε.Α.Ν.Δ., θα μπορείτε να φωτογραφηθείτε με την πρέσβειρα του κοσμήματος κα Ελένη Τσολάκη!

  Στις εισόδους των δύο αιθουσών (παιδικών δραστηριοτήτων και κύρια) θα μπορείτε να αγοράζετε λαχνούς συμμετέχοντας στη λαχειοφόρο αγορά     μας, η οποία θα περιλαμβάνει πολλά και υπέροχα δώρα!

 • 19:00- 19:20 Προσέλευση όλων στην κύρια αίθουσα «ΑΡΜΟΝΙΑ» (επίπεδο -1)
 • 19:20- 20:00 Παρουσίαση  40 χρόνων έργουτης Π.Ε.Α.Ν.Δ. από την Πρόεδρο κα Σοφία Μανέα.

Χαιρετισμοί από: τον κύριο Χρήστο Μπαρτσόκα, Ομότιμο Καθηγητή Παιδιατρικής Ε.Κ.Π.Α. και Επίτιμο Πρόεδρο και Ιδρυτή της Π.Ε.Α.Ν.Δ. &

τον κύριο Ολύμπιο Παπαδημητρίου, Πρόεδρο του Σ.Φ.Ε.Ε.

 • 20:00- 20:30 Θα μας μαγέψει η παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου
 • 20:30- 21:30 Θα απολαύσουμε πλούσιο μπουφέ με ποιοτικό φαγητό (έχει γίνει πρόβλεψη για τροφές χωρίς γλουτένη)
 • 21:30-22:00 Μουσικό πρόγραμμα με την υψίφωνο κα Δέσποινα Μανέα και τον πιανίστα κ. Αλέξανδρο Φαρή
 • 22:00- 23:30 Πάρτι και χορός για μικρούς και μεγάλους με DJ!
 • 23:30 Λήξη εκδήλωσης
Μοιραστείτε το: