Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2024

Ημερίδα της ΠΕΑΝΔ με θέμα «Τεχνολογικές εξελίξεις, το παρόν & το μέλλον στον ΣΔτ1» - Δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας!!

 


Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. πιστεύοντας ακράδαντα ότι η γνώση, βοηθά στην αντιμετώπιση κάθε κατάστασης
με τον ορθότερο τρόπο και τηρώντας τη συνεχή της δέσμευση να κρατά τα μέλη της πάντα ενήμερα για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1, σας προκαλεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:30, στη νέα Ενημερωτική Επιστημονική Ημερίδα που διοργανώνει, με θέμα «Τεχνολογικές εξελίξεις, το παρόν & το μέλλον στον ΣΔτ1».

 

Η ημερίδα μας, που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και του Δήμου Αθηναίων, θα διεξαχθεί στο νέο, πλήρως ανακαινισμένο και ίσως το καλύτερο αμφιθέατρο της Αθήνας, το Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, και η παρακολούθηση είναι δωρεάν (απαραίτητη η κράτηση θέσης). Η ημερίδα είναι ανοικτή στο κοινό και απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα του διαβήτη, στα μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ., στα άτομα με ΣΔτ1 και σε όσους έχουν στο περιβάλλον τους άτομα με ΣΔτ1 και ενδιαφέρονται για την ενημέρωση σχετικά με τη νόσο.

 

Η ημερίδα είναι εκπαιδευτικού/ενημερωτικού χαρακτήρα με ποικίλη θεματολογία, που θα αναπτυχθεί σε 4 Συνεδρίες-Ενότητες, με στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση των ατόμων με διαβήτη τύπου 1, των οικογενειών και των φροντιστών τους. Εξασφαλίσαμε για την ενημέρωσή σας διακεκριμένους ομιλητές, κορυφαίους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εκπροσώπους εταιρειών, οι οποίοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να σας ενημερώσουν για σημαντικές πτυχές της διαχείρισης του ΣΔτ1 και για όλες τις επιστημονικής & τεχνολογικές εξελίξεις.

 

Η ημερίδα αυτή είναι ωστόσο ξεχωριστή για έναν ακόμη λόγο: θα παρουσιασθούν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα των ερευνητικών προγραμμάτων για το ΣΔτ1 που χρηματοδότησε η Π.Ε.Α.Ν.Δ. υλοποιώντας το μακροχρόνιο όραμά της να ανοίξει νέους δρόμους στην αντιμετώπιση της πάθησης και όσοι θα παρευρεθούν στην ημερίδα θα είναι οι πρώτοι που θα ενημερωθούν.

 

--> ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

 

Φυσικά, έχουμε φροντίσει να περάσουν καλά και οι μικροί μας φίλοι!! Έτσι, παράλληλα με το πρόγραμμα της Ημερίδας, θα διοργανώσουμε ποικίλες πρωτότυπες δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, τα οποία θα απασχοληθούν δημιουργικά και με απόλυτη ασφάλεια υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων εθελοντών και νοσηλευτών. Οι παιδικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν ευφάνταστα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, σε μία μουσειακή διαδρομή με ξενάγηση σε διάφορους χώρους της Τεχνόπολης, hi-tech διασκέδαση με το πρώτο παγκοσμίως techno-sport, το HADO, που συνδυάζει τον αθλητισμό με το gaming δημιουργώντας μία πλατφόρμα επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality "AR") που απαιτεί από τους παίκτες να επιστρατεύσουν όχι μόνο τη φυσική τους κατάσταση αλλά και τη στρατηγική τους σκέψη, και άλλες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές παιδικές δραστηριότητες.

 

Επιπλέον, στο διάλειμμα της Ημερίδας θα γίνει κοπή βασιλόπιτας και κλήρωση δώρων.

 

Βασικές πληροφορίες για τη συμμετοχή σας:

  • Δεδομένου οτι ο χώρος του αμφιθεάτρου είναι συγκεκριμένων θέσεων, εφόσον επιθυμείτε να παρακολουθήσετε την ημερίδα, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης, αποστέλλοντας το ονοματεπώνυμό σας έως τις 15 Φεβρουαρίου 2024 στο [email protected]. Η έγκαιρη προσέλευση στο χώρο (10.30-11.00 π.μ.) είναι αναγκαία, καθώς η δέσμευση των θέσεων θα ισχύει μόνο μέχρι την έναρξη του προγράμματος της ημερίδας.

 

  • Επιπλέον, όσοι επιθυμείτε τη συμμετοχή του παιδιού ή των παιδιών σας στις παιδικές δραστηριότητες, το κόστος των οποίων είναι 10 ευρώ/παιδί, θα πρέπει να μας το δηλώσετε έως την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, αποστέλλοντας τα ονοματεπώνυμα και τις ηλικίες τους στο [email protected].

 

  • Σας καλούμε να προσέλθετε στη Γραμματεία μας στην Αίθουσα «Δεξαμενές Καθαρισμού» νωρίς (10.30-11.00 π.μ.) ώστε να επιβεβαιώσετε την κράτηση της θέσης σας, να παραλάβετε την τσάντα της ημερίδας και το κουπόνι σας για την κλήρωση δώρων (αφορά τα παιδιά), να παραδώσετε το παιδί ή τα παιδιά σας εφόσον σας συνοδεύουν στο χώρο απασχόλησης, να πιείτε μαζί μας ένα welcome coffee και να περιηγηθείτε στην έκθεση με τα περίπτερα των εταιρειών. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις τους στο Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» πριν τις 11.30 π.μ. που ξεκινάει το επιστημονικό πρόγραμμα της ημερίδας.

 

  • Η προσέλευσή σας στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων / Technopolis City of Athens, Πειραιώς 100, Γκάζι, είναι εύκολη και μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεi: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Στάση «Φωταέριο».

 

 

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση της Ημερίδας τους Χρυσούς Χορηγούς μας Abbott, Hemoglobe και Medtronic, τους Υποστηρικτές μας Ascensia, Athens Medica και Φαρμασέρβ Lilly, τους Χορηγούς Είδους και Ζωγράφος, καθώς και τους Χορηγούς Επικοινωνίας iatronet, infokids.gr, HealthMag, Lifo και mama365.gr.

 

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία, αγάπη και ευτυχία και σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά σε αυτή την πρώτη μας συνάντηση του 2024!

 

Χρυσοί Χορηγοί:                        

 

Υποστηρικτές:                   

 

Χορηγοί Είδους:         

 

Χορηγοί Επικοινωνίας:                          

Μοιραστείτε το: