Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Ημερίδα της ΠΕΑΝΔ με θέμα «Τεχνολογικές εξελίξεις, το παρόν & το μέλλον στον ΣΔτ1»

 

Ταξίδι στη γνώση, παρέα με φίλους!

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους της Π.Ε.Α.Ν.Δ. που το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, μας τίμησαν με την παρουσία τους και παρακολούθησαν την ενημερωτική επιστημονική ημερίδα μας με θέμα «Τεχνολογικές εξελίξεις, το παρόν & το μέλλον στον ΣΔτ1».

 

Ασφαλώς, ευχαριστούμε από καρδιάς και όλους τους συντονιστές και εισηγητές της Ημερίδας, έγκριτους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εκπροσώπους εταιρειών, οι οποίοι αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκλησή μας και μοιράσθηκαν με το κοινό τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προσφέροντας σε 4 Συνεδρίες-Ενότητες ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλα τα σημαντικά ζητήματα και τις εξελίξεις στη διαχείριση του ΣΔτ1.

 

Η Ημερίδα, που διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και του Δήμου Αθηναίων και ήταν ανοικτή στο κοινό, σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς την παρακολούθησαν 225 άτομα, επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται με τη φροντίδα του διαβήτη, μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ., άτομα με ΣΔτ1 και άτομα που έχουν στο περιβάλλον τους ή φροντίζουν άτομα με ΣΔτ1.

 

Στο πλαίσιο του επιστημονικού προγράμματος της διοργάνωσης, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πρώτοι για τα αποτελέσματα της έρευνας για τον ΣΔτ1 που χρηματοδότησε η Π.Ε.Α.Ν.Δ., βάζοντας το δικό της λιθαράκι στην πρόοδο της επιστήμης στον τομέα του διαβήτη. Σε συνέχεια της Ημερίδας, τα αποτελέσματα των ερευνητικών προγραμμάτων θα ανακοινωθούν στο ευρύτερο κοινό σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου.

 

Φυσικά, εκτός από ενημέρωση για τους μεγάλους, το πρόγραμμα περιλάμβανε γνώσεις και διασκέδαση για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι πέρασαν αξέχαστα, καθώς ξεναγήθηκαν στους χώρους της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων μαθαίνοντας πολλά χρήσιμα πράγματα για την ιστορία του τόσο σημαντικού πολιτισμικού αυτού πολυχώρου, και στη συνέχεια απασχολήθηκαν δημιουργικά και έπαιξαν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους έως το τέλος της ημερίδας.

 

 

Στο διάλειμμα, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της Π.Ε.Α.Ν.Δ. για το 2024 και για να προσφέρουμε ακόμη περισσότερη χαρά στους μικρούς μας φίλους, η κλήρωση για το φλουρί έγινε από την ομάδα δημιουργικής απασχόλησης και συμμετείχαν σε αυτή μόνο τα παιδιά. Ο πρώτος τυχερός, που είχε τον λαχνό με τον αριθμό 57, έλαβε ως δώρο ένα όμορφο συλλεκτικό κόσμημα της Π.Ε.Α.Ν.Δ. και ένα πλήρες σετ με προϊόντα και καλλυντικά της εταιρείας Frezyderm για όλη την οικογένεια, ενώ από ένα πλήρες σετ με προϊόντα της εταιρείας Frezyderm κέρδισαν άλλοι 4 τυχεροί.

 

 

 

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση της Ημερίδας, την  Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και τον Δήμου Αθηναίων καθώς η ημερίδα τέλεσε υπό την αιδίγα τους, τους Χρυσούς Χορηγούς μας Abbott, Hemoglobe και Medtronic, τους Υποστηρικτές μας Ascensia, Athens Medica, Φαρμασέρβ Lilly & Novo Nordisk και τους Χορηγούς Είδους και Ζωγράφος, καθώς και τους Χορηγούς Επικοινωνίας iatronet, infokids.gr, HealthMag, Lifo και mama365.gr. Eυχαριστούμε eπίσης την εταιρεία Γιώτης για τα σοκολατάκια και τις μπάρες δημητριακών που προσέφεραν σε όλους τους παρευρισκόμενους, καθώς και την εταιρεία Frezyderm για τα όμορφα δώρα που προσέφερε στους τυχερούς της κλήρωσης της βασιλόπιτας.

Η αγάπη όλων σας μας δίνει καθημερινά τη δύναμη να συνεχίζουμε ακούραστοι τον αγώνα μας για τη στήριξη και τη βελτίωση της ζωής των ατόμων με ΣΔτ1 και των οικογενειών τους. Σας ευχαριστούμε!

Μοιραστείτε το: