4η Επιστημονική Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα: «ΣΔτ1: Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της σχολικής ζωής και της εφηβείας»

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021

4η Επιστημονική Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα: «ΣΔτ1: Αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της σχολικής ζωής και της εφηβείας»

 

Με το τέλος του καλοκαιριού και την επιστροφή όλων μας, μικρών και μεγάλων, στην καθημερινότητα, η Π.Ε.Α.Ν.Δ. πραγματοποιεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 17:00-19:30 την 4η επιστημονική διαδικτυακή ημερίδα της για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1, με θέμα: «ΣΔτ1: αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της σχολικής ζωής και της εφηβείας».

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και δίνει έμφαση στην ενημέρωση των παιδιών με ΣΔτ1 και των οικογενειών τους από έγκριτους επιστήμονες και εκπροσώπους φορέων, οι οποίοι θα προσφέρουν στους διαδικτυακούς τηλε-ακροατές τις γνώσεις και εμπειρίες τους, συζητώντας και αναλύοντας τις ανάγκες και τις ιδιαίτερες προκλήσεις της σχολικής ζωής και της εφηβείας, καθώς και τον ορθό τρόπο αντιμετώπισής τους.

Στο 1ομέρος της Ημερίδας, διακεκριμένοι ομιλητές θα αναπτύξουν επίκαιρα ζητήματα που σχετίζονται με τη σχολική ζωή και την εφηβεία, ενώ στο 2ομέρος θα παρουσιασθούν οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις των εταιρειών που συμμετέχουν στη διαχείριση του ΣΔτ1.Την επιστημονική εκδήλωση θα κλείσει με τον πιο «γλυκό» τρόπο ο αγαπημένος σε όλους Pastry Shef Χρήστος Βέργαδος, που θα ετοιμάσει και θα μας παρουσιάσει πρόχειρα μικρογεύματα για το σχολείο που μπορούμε να καταναλώσουμε χωρίς ενοχές από την κουζίνα του.

Η Live προβολή θα είναι ΔΩΡΕΑΝ μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας από την ιστοσελίδα της Π.Ε.Α.Ν.Δ. (www.peand.gr) και δεν απαιτείται εγγραφή, ενώ έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο συμμετέχοντες ακροατές και θεατές (viewers) απ’ όλο τον κόσμο διατηρώντας άριστες συνθήκες τηλε-παρουσίασης και επικοινωνίας.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν τις ερωτήσεις τους μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή της ημερίδας  μέσω e-mail στο [email protected], ώστε να δοθούν στους ομιλητές προς απάντηση. Ταυτόχρονα, διατηρείται και η δυνατότητα των συμμετεχόντων να αποστείλουν ερωτήσεις κατά τη διάρκεια των ομιλιών, οι οποίες θα προωθηθούν στους προσκεκλημένους ομιλητές από τον συντονιστή της ημερίδας Ομότιμο Καθηγητή, Χρήστο Μπαρτσόκα, προκειμένου να απαντηθεί εύλογος αριθμός αυτών.

Ευχόμαστε σε όλους καλό φθινόπωρο και ειδικά στους μικρούς μας φίλους μια δημιουργική και εποικοδομητική σχολική χρονιά και σας περιμένουμε όλους σε αυτή την πρώτη μας μετά το καλοκαίρι διαδικτυακή συνάντηση!

 

-->> ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Μοιραστείτε το: