Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024

30/6 - Γιορτάστε μαζί μας την έναρξη του καλοκαιριού στο πιο ζωντανό και διαδραστικό Πάρκο!

 

Με μεγάλη χαρά και καλοκαιρινή διάθεση, η ΠΕΑΝΔ σας προσκαλεί σε μια χαλαρωτική αλλά κυρίως διασκεδαστική εκδήλωση, στο φιλόξενο και όμορφο χώρο του The Ellinikon Experience Park, το οποίο αποτελεί το πρώτο τμήμα του μεγαλύτερου Παράκτιου Πάρκου της Ευρώπης.

Σας περιμένουμε την Κυριακή, 30 Ιουνίου και ώρα 6:30μ.μ. με 9:30μμ στο εξωτερικό χώρο του εντυπωσιακού Experience Centre, το Sunset Deck όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

 

Σε ένα ξεχωριστό περιβάλλον που κυριαρχεί το υδάτινο στοιχείο και οι μυρωδιές των αρωματικών φυτών, θα απολαύσουμε μικροί και μεγάλοι μια όμορφη βραδιά γιορτάζοντας μαζί μας την έναρξη του καλοκαιριού με τους αγαπημένους σας, στο πιο ζωντανό και διαδραστικό Πάρκο! 

Θα χαρούμε να είστε όλοι εκεί, να περάσουμε ξεχωριστές στιγμές ξεφεύγοντας για λίγο από την καθημερινότητα της πόλης, ενώ τα παιδιά ηλικίας (4 έως 11 ετών) θα συμμετέχουν σε 3ωρης διάρκειας δράσεις αθλητικού/δημιουργικού περιεχομένου, προσαρμοσμένες στην ηλικία τους, που θα πραγματοποιηθούν ακρβώς απέναντι απο το χώρο των ενηλίκων, στον καταπράσινο χώρο του Λόφου.

Παράλληλα με τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, για τους γονείς και τα μεγάλα παιδιά (άνω των 12 ετών) προσφέρεται η δυνατότητα συμμετοχής σε 45λεπτη ξενάγηση στο Experience Centre, που φιλοξενεί μία μοναδική, διαδραστική έκθεση, η οποία παρουσιάζει τη μεγαλύτερη αστική ανάπτυξη στην Ευρώπη, το «The Ellinikon». Συγκεκριμένα θα δείτε 5 θεματικές ζώνες καθώς και 22 διαδραστικά εκθέματα, μέσα από τα οποία αναπτύσεται μια διαδραστική και πολυαισθητηριακή εμπειρία απο την οποία μπορείτε να ανακαλύψετε ένα μέλλον που είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε.

 

To πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάβει:

  • Προσέλευση και διαχωρισμός των παιδιών σε ομάδες
  • Κέρασμα των γονέων απο τα Flocafe (καφές, ρόφημα, αναψυκτικό ή χυμό με απολαυστικά cookies & muffin)
  • Ξενάγηση (προεραιτική) γονέων και παιδιών άνω των 12 ετών στο Experience Centre (ομάδες των 20 ατόμων/45 λεπτά)
  • Ωρα για light lunch, δροσερά αναψυκτικά και χυμούς
  • Τα παιχνίδια για τους μικρούς καλεσμένους συνεχίζουν για λιγο ακόμη
  • Κλείσιμο της βραδιά με μουσική, γέλιο, χαμόγελα και καινούργιους φίλους

Κατά την αποχώρηση, τα παιδιά μπορούν να χορέψουν στο ρυθμό του νερού (θα σας χρειαστεί 2η αλλαξιά και πετσέτα) στο μεγαλύτερο διαδραστικό συντριβάνι της Ευρώπης, που διαθέτει το πάρκο, ενώ οι ενήλικες να περπατήσουν στον ειδυλλιακό μεσογειακό κήπο «ΖΕΝ» στον οποίου πάρχει μεγάλη ποικιλία αρωματικών φυτών και ένα υδάτινο στοιχείο στο κέντρο.

Το Πάρκο διαθέτει δωρεάν parking για όλους τους συμμετέχοντες - Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google Maps

 

Η εκδήλωση αφορά γονείς και παιδιά (με ΣΔΤ1 και αδέρφια αυτών) ανεξαρτήτου ηλικίας και μπορούν φυσικά να συμμετέχουν και μη μέλη του συλλόγου.

 

Η είσοδος για τα ίδια τα μέλη (ταμειακά ενήμερα) είναι δωρεάν και για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες (άνω των 4 ετών) υπάρχει συμβολικό κόστος 10€/άτομο. 

 

Η καταβολή του ποσού μπορεί να γίνει σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του συλλόγου με αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο του μέλους ή της κράτησης.

· Εθνική : GR5301106940000069448000955

· Alpha: GR9701401320132002101127620

· Eurobank: GR8502600630000440100486238

· Πειραιώς: GR6101710300006030151150479

· On-line συναλλαγή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα: πατήστε εδώ

 

Για τη συμμετοχή σας, απαιτείται η κράτηση θέσεων έως τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στο info@peand.gr αποστέλλοντας τον αριθμό των θέσεων (πχ. 3 άτομα άνω των 12 ετών και 2 παιδιά), τις ηλικίες των παιδιών που θα συμμετέχουν στις δράσεις και το καταθητήριο αντιστοίχου ποσού και...ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε όλους!! 

 

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Coca-Cola Τρία Έψιλον για την ευγενική χορηγία των αναψυκτικών της εκδήλωσης

Μοιραστείτε το: