30/6/24 - Γιορτάστε μαζί μας την έναρξη του καλοκαιριού στο πιο ζωντανό και διαδραστικό Πάρκο! On-line Πληρωμή

 

Με μεγάλη χαρά και καλοκαιρινή διάθεση, η ΠΕΑΝΔ σας προσκαλεί σε μια χαλαρωτική αλλά κυρίως διασκεδαστική εκδήλωσηστο φιλόξενο και όμορφο χώρο του The Ellinikon Experience Park, την Κυριακή, 30 Ιουνίου και ώρα 6:00μ.μ. με 9:00μμ στο εξωτερικό χώρο του εντυπωσιακού Experience Centre, το Sunset Deck.

Η εκδήλωση αφορά γονείς και παιδιάμε ΣΔΤ1 ανεξαρτήτου ηλικίας και μπορούν φυσικά να συμμετέχουν και μη μέλη του συλλόγου, οι οποίοι διαθέτουν παιδί με Διαβήτη.

 

Εδώ μπορείτε να πληρώσετε τον αριθμό των Θέσεων που επιθυμείτε να συμμετέχουν στην εκδήλωση, χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

 

Η είσοδος για τα ίδια τα μέλη (ταμειακά ενήμερα) είναι δωρεάν και για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες (άνω των 4 ετών) υπάρχει συμβολικό κόστος 10€/άτομο. 

*Για τα μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ., που υπάρχει οφειλή συνδρομής προς τον Σύλλογο για το τρέχον έτος, σας δίνεται η δυνατότητα για online πληρωμής της (20€/έτος)30/6/24 - Γιορτάστε μαζί μας την έναρξη του καλοκαιριού στο πιο ζωντανό και διαδραστικό Πάρκο! On-line Πληρωμή

Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να πληρώσετε:
Όνομα:
Επώνυμο:
Διεύθυνση:
T.K.:
Πόλη:
Τηλέφωνο:
E-mail:
Σχόλια:
Συμμετοχή μέλους στην εκδήλωση - ΔΩΡΕΑΝ:
Ποσότητα:
Συμμετοχή οποιουδήποτε άλλου προσώπου άνω των 4 ετών:
Ποσότητα:
ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΜΕΛΟΥΣ (αν είναι σε εκκρεμότητα η συνδρομή μέλους για το 2024):
Ποσότητα: