Παραστάσεις στην «Αυλαία ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ» για μικρούς & μεγάλους

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019

Παραστάσεις στην «Αυλαία ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ» για μικρούς & μεγάλους

Η «Αυλαία ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ» σε συνεργασία με την Π.Ε.Α.Ν.Δ., εξασφάλισαν για τα μέλη και τις οικογενειές τους ιδιαίτερα προνομιακές τιμές εισιτηρίων για όλες τις παραστάσεις που θα διεξαχθούν τόσο τώρα στις γιορτές αλλά και όλο το 2020. Η προσφορά ισχύει για όλες τις θεατρικές παραστάσεις, τις εκδηλώσεις Up Stage καθώς και τις κινηματογραφικές προβολές που στεγάζονται στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ. 

 

 

Λίγα Λόγια για το ιστορικό θέατρο ΑΥΛΑΙΑ

Η "Αυλαία ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ" στον Πειραιά, στεγάζεται το ιστορικό θέατρο ΑΥΛΑΙΑ και τελεί υπό την αιγίδα του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Ένα φιλόξενο θέατρο με μακρά ιστορία που αριθμεί περίπου 50 χρόνια, καθώς λειτούργησε για πρώτη φορά το 1965. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία και την κουλτούρα της περιοχής, αποτέλεσε πάντα καταφύγιο για όλους του Πειραιώτες και μη, που ήθελαν να παρακολουθήσουν μεγάλους πρωταγωνιστές, έργα κλασικά ρεπερτορίου, αλλά και πολλά σύγχρονα έργα που μιλούσαν απευθείας στην καρδιά του λαϊκού κόσμου.
Η Δραματική Τέχνη, ως μέσο καλλιέργειας της συναισθηματικής νοημοσύνης του θεατή, υπηρετήθηκε άριστα στο ιστορικό Θέατρο «Αυλαία» από πολυπληθή θεατρικά σχήματα ενός αμέτρητου καταλόγου καλλιτεχνών (ηθοποιών, μουσικών, χορογράφων), με έργα κλασικού ρεπερτορίου, κωμωδίας και επιθεώρησης.
Εμβληματικές φυσιογνωμίες του ελληνικού Θεάτρου και Κινηματογράφου στις δεκαετίες του ΄50 και ΄60, όπως ο πληθωρικός Βασίλης Αυλωνίτης και η κοσμαγάπητη «Ωραία των Αθηνών», Γεωργία Βασιλειάδου, έχουν αφήσει ανεξάλειπτο εδώ το θεατρικό τους αποτύπωμα. Θεατρικοί Παραγωγοί και καλλιτεχνικοί Διευθυντές, όπως οι Βασίλης Γιωργαλάς, Γιώργος Ζαχαριουδάκης και Κώστας Φλωράτος, συνεργάστηκαν με σκηνοθέτες-ηθοποιούς, από τον Αντώνη Αντωνίου και τον Τάκη Μακρυγιάννη, μέχρι τον Γιώργο Βουτσίνο, τον Νίκο Δαδινόπουλο, τον Κώστα Αρζόγλου και τόσους άλλους. Σκηνογράφοι, όπως ο Γιώργος Ανεμογιάννης, ο Λάκης Σκαλιέρης, η Δέσποινα Βολίδη και όχι μόνο, έντυσαν το σανίδι του Θεάτρου με άψογη αισθητική ανά περίσταση, καθοδηγούμενοι από τις επιταγές του κειμένου σεναριογράφων, όπως οι Αλέκος Σακελλάριος, Κώστας Παπαπέτρου, Μάνος Βενιέρης κ.α.
Πλέον, ο Πολυχώρος «ΑΥΛΑΙΑ» υπό τον Λευτέρη Μαρκάκη και την Μάγδα Χαλαβατζή, οδεύει σε μια νέα εποχή, που καθορίζεται από διαφορετικές καλλιτεχνικές ανάγκες, σύγχρονη θεατρική αντίληψη και καινοτόμο, πολυεπίπεδη δράση.  

Δ/νση: Β’ Μεραρχίας και Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι-Πειραιάς

Προσβασιμότητα: 10 λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά με τα πόδια και με τα Λεωφορεία: 915 – 906 – 904 – 17 – 20 – Χ96 Λεωφορεία: από Σύνταγμα το 40 και από Ομόνοια (οδό Αθηνάς) το 49 στη (στάση Τερψιθέα), 5 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Κοραή–Δημαρχείο

Θέατρο/Αίθουσα προβολών: 235 θέσεων - Up stage: 100 θέσεων

 

 

Για όλες τις παραστάσεις του «Πολυχώρου Αυλαία», στα μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ. και τις οικογένειες τους ισχύουν οι παρακάτω τιμές:

  1. Τιμή εισιτηρίου:           4€ (αφορά παιδικό ή ενήλικα)
  2. Οικογενειακό πακέτο:  10€ (περιλαμνάνει 3 εισιτήρια)
     

Για λεπτομέριες παραστάσεων πατήστε εδώ και κάντε την κράτηση άμεσα για όποιο θέαμα σας ενδιαφέρει.

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 210 42 97 771 & 6906 46 16 16 ενημερώνοντας οτι είστε μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ.

Η έκπτωση παρέχετε απ’ ευθείας στο ταμείο με την επίδειξη της ταυτότητας υγείας του μέλους που έχετε λάβει απο το σύλλογο ή με βεβαίωση μέλους που σας εκδίδει ο σύλλογος μετά απο αίτημά σας. 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το: