Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Δωρεάν παπούτσια TOMS για τα μέλη της ΠΕΑΝΔ

 

Η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" προσφέρει στα μέλη της ΠΕΑΝΔ παπούτσια TOMS.

Συγκεκριμένα το δώρο αφορά παπούτσια τύπου εσπαντρίγιας και χρώματος λαδί (olive), τα οποία θα διατεθούν στα μέλη, από οικογένειες με χαμηλά εισοδήματα, που τα έχουν ανάγκη.

Τα νούμερα που διατίθενται είναι από 23.5 έως 45.

Προσοχή! Στα νούμερα που θα μας ζητήσετε γιατί οι φόρμες των TOMS δεν αντιστοιχούν στα συνηθισμένα νούμερα.

Για να τα υπολογίσετε σωστά θα πρέπει πρώτα να εκτυπώσετε το αρχείο με την πατούσα, πατώντας εδώ και να μετρήσετε το πόδι πάνω στο σχεδιάγραμμα. Στην πατούσα αυτή θα μετρήσετε το ακριβές νούμερο.  Αναγράφεται μέχρι και το μισό νούμερο κι αυτό γιατί όπως σας είπαμε, οι φόρμες διαφέρουν και έχει διαφορά από τα καθημερινά παπούτσια.

Δώστε μεγάλη προσοχή στα νούμερα της πατούσας διότι δεν θα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής.

 

Σε οτι αφορά την παράδοση, αυτή θα γίνει είτε με κούριερ, τα έξοδα του οποίου είναι 5 ευρώ πανελλαδικά και βαρύνουν τον ενδιαφερόμενο είτε με απ’ ευθείας παράδοση απο το χώρο του γραφείου της ΠΕΑΝΔ, κατόπιν ραντεβού.

 

Εφόσον ενδιαφέρεστε, θα πρέπει να μας στείλετε στο [email protected] το τελευταίο εκκαθαριστικό σας σημείωμα και το νούμερο παπουτσιού που χρειάζεστε, προκειμένου να επεξεργαστούμε το αίτημά σας.Ανα οικογένεια μπορούν να δοθούν έως 2 ζεύγη εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα και συντρέχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις. 

ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΑ!!!

Μοιραστείτε το: