Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας (Ο.Α.Ν.Ι.), συνεχίζει την συνεργασία με το σύλλογο μας για τα δωρεάν μαθήματα τένις στα παιδιά του σωματείου. 

 

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νέας Ιωνίας (Ο.Α.Ν.Ι.), με αγάπη για το τένις, συνεχίζει την συνεργασία με την Πανελλήνια  Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη, δωρεάν μαθήματα τένις στα παιδιά του σωματείου. 

Σκοπός του Ομίλου είναι η εκμάθηση της αντισφαίρισης στα παιδιά όλων των ηλικιών και η ένταξη τους στον αθλητισμό έτσι ώστε η σωματική δραστηριότητα να γίνει συνήθεια προσφέροντάς τους υγεία και ευεξία. Ό Όμιλος οργανώνει δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και το προσωπικό του προσπαθεί να εξυπηρετήσει και να μεταφέρει τις γνώσεις του στα παιδιά προσφέροντας τα μέγιστα.

Οι προπονήσεις αφορούν παιδιά ηλικίας 5-18 ετών, πραγματοποιούνται στο Αττικό Άλσος, η συχνότητα των προπονήσεων είναι μια ή δύο φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής. H διάρκεια των προπονήσεων είναι μία ώρα, το ωράριο των προπονήσεων (κατόπιν συνεννόησης) θα είναι καθημερινές στο διάστημα 15:00-20:00 και η έναρξη προπονήσεων θα είναι αρχές Οκτωβρίου.

Δοκιμαστικό ολιγόλεπτο μάθημα μετά τη δήλωση συμμετοχής για να δημιουργηθούν γκρουπάκια εως οκτώ ατόμων ανάλογα με το επίπεδο και την ηλικία (θα πραγματοποιηθούν, κατόπιν συνεννόησης με την γραμαμτεία του ομίλου)
σε περίπτωση βροχής οι προπονήσεις ακυρώνονται και η ενημέρωση θα γίνεται από τη γραμματεία του ομίλου έως και μισή ώρα πριν την έναρξη της προπόνησης.
Ο εξοπλισμός διατίθεται από τον όμιλο.


Για την συμμετοχή στις προπονήσεις είναι απαραίτητη ο προσκόμιση:

Ιατρικής βεβαίωσης
Βασική προϋπόθεση για την συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι η συνέπεια στις προπονήσεις. μη δικαιολογημένη απουσία του αθλητή έως τρεις φορές, θα σημαίνει παραχώρηση της θέσης σε άλλο άτομο.

Δήλωση συμμετοχής.
Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε και αποστείλετε τη φόρμα συμμετοχής (συμπληρώνετε με ΚΕΦΑΛΑΙΑ) (πατήστε εδώ) έως την Παρασκευή 30/09  στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Δωρεάν συμμετοχή έχουν όλα τα παιδιά (οικονομικά ενήμερα μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ.) και τα αδέλφια αυτών.

Σε περίπτωση μεγάλης συμμετοχής θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ (Ο.Α.Ν.Ι.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

Μοιραστείτε το: