Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023

Μέρα για ένα ανανεωτικό beaute-Skin Day Treatment την Κυριακή 15/01/2023.

 

"Πίσω από κάθε παιδί που πιστεύει στον εαυτό του υπάρχει ένας ενήλικας που πίστεψε πρώτα σε αυτό"


Στα πλαίσια της οικονομικής ενίσχυσης της κοινωνικής δράσης του συλλόγου της Π.Ε.Α.Ν.Δ. θα διενεργηθεί στις 15/01/2023 (ημέρα Κυριακή) Skin Day Treatment στο ιατρείο Skin Medical Secrets (Υψηλάντου 49-51, Κολωνάκι, 4ος όροφος) από τις 12.00 έως τις 19.00.

Πρόκειται για μια ημέρα όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα μετά από κλινική αξιολόγηση από μια ομάδα ιατρών να δοκιμάσουν, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός τους, μια θεραπεία που ονομάζεται μεσοθεραπεία. Αφορά για μια ενέσιμη θεραπεία όπου με μικρές βελονίτσες εγχύεται στο μέσο δέρμα - στο χόριο - συστατικά απαραίτητα (αμινοξέα, πεπτίδια, αντιοξειδωτικά, νουκλεοτίδια) για την ενίσχυση της παραγωγής του δικού μας κολλαγόνου και ελαστίνης  - βελτιώνοντας την υφή και τις λεπτές ρυτίδες του προσώπου μας - ενώ το υαλουρονικό οξύ που περιέχεται στα μεσοθεραπευτικά κοκτέιλ προσδίδουν άμεση ενυδάτωση και λάμψη στο πρόσωπό μας. Πρόκειται για μια θεραπεία που απευθύνεται σε άτομα με ηλικία 25 ετών και άνω (από την ηλικία αυτή μειώνεται κάθε χρόνο το κολλαγόνο μας 1-2%) και δρα προληπτικά ενώ σε μεγαλύτερες ηλικίες λειτουργεί θεραπευτικά βοηθώντας στην σύσφιξη και ανόρθωση του προσώπου. Τα μεσοθεραπευτικά κοκτειλ που θα χρησιμοποιηθούν είναι χορηγίες των μεγαλύτερων εταιρείων ενέσιμων θεραπειών στην Ευρώπη και Αμερική ενώ το συμβολικό ποσό των 50€ που θα καταβάλουν οι ενδιαφερόμενοι θα μεταφερθεί εξολοκλήρου και επώνυμα στον σύλλογο για οικονομική ενίσχυση της δράσης του.


Μια ιδέα που ξεκίνησε από τον ιατρό Μάνο Δημονίτσα που είχε την τύχη και τιμή να συνεργαστεί στην καλοκαιρινή δράση του συλλόγου για 3 συνεχόμενα έτη και φέτος που ο σύλλογος κλείνει 40 χρόνια με την συλλογική βοήθεια των εταιρειών και ασθενών στηρίζει ενεργά την κοινωνική δράση της Π.Ε.Α.Ν.Δ., μιας μικρής "οικογένειεας" και για τον ίδιο. 


Η ενέργεια αυτή είναι για τα ταμειακά ενήμερα μέλη του συλλόγου! Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν και να συμμετάσχουν ενεργά στην δράση αυτή με άρωμα ομορφιάς μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καλώντας απευθείας στην γραμματεία της Π.Ε.Α.Ν.Δ. (έως Παρασκευη 9-3μμ στο 210-7796660)

 

 

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!

 

Μοιραστείτε το: