Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022

Δωρεάν πρόσβαση στην όμορφη Ακτή Βουλιαγμένης για τους χειμερινούς μήνες.

 

Η Επιχειρηματική Μονάδα «Ακτή Βουλιαγμένης» προσφέρει σε 5 μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ. απο μια διπλή κάρτα για ελεύθερη πρόσβαση στην πλάζ. Για όσους αγαπάνε την χειμερινή κολύμβηση υπάρχει η δυνατότητα να χαρούν την παραλία και την θάλασσα της Ακτής Βουλιαγμένης εντελώς δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. 

 

Οι κάτοχοι της κάρτας θα δικαιούνται την είσοδο στην Επιχειρηματική Μονάδα με την επίδειξη της κάρτας στα ταμεία της Μονάδας και χωρίς την καταβολή αντιτίμου κατά το χρονικό διάστημα έως και 15/04/2022 και από 01/11/2022 έως και 31/12/2022.

 

Οι 5 διπλές κάρτες θα δοθούν απο τη γραμματεία της Π.Ε.Α.Ν.Δ. στα ενήμερα μέλη του συλλόγου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για 2 οποιαδήποτε άτομα απο την οικογένεια του μέλους.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για τη λήψη των καρτών:

  • αν η κάρτα χρησιμοποιηθεί απο ανήλικο μέλος (ή αδερφό αυτού), χρειάζεται Ιατρική βεβαίωση από παιδίατρο για το ανήλικο άτομο
  • αν η κάρτα χρησιμοποιηθεί απο ενήλικο μέλος ή γονέα ανήλικου μέλους, χρειάζεται Ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο για το ενήλικο άτομο

Σε περίπτωση που υπάρχει μεγάλη ζήτηση (περισσότεροι ενδιαφερόμενοι των 5 μελών), θα εξυπηρετηθούν κατα προτεραιότητα μέλη με οικονικά κριτήρια. 

 

Δήλωση συμμετοχής.

Παρακαλούμε αποστείλετε μας το ενδιαφέρον σας έως 4 Μαρτίου 2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Δωρεάν συμμετοχή έχουν όλα τα μέλη του συλλόγου (οικονομικά ενήμερα για το τρέχον έτος).

 

Δείτε όλες τις πληροφορίες, το ωράριο λειτουργίας κλπ για την Ακτή Βουλιαγμένης πατώντας εδώ 

 

                                                                                  Καλό σας κολύμπι.

 

Μοιραστείτε το: