Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020

Δωρεάν πανελλαδική ψυχολογική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του Κορωνοϊού

Η χώρα μας και η ανθρωπότητα συνολικά περνούν μια ιστορικά δύσκολη δοκιμασία. Σε αυτούς τους καιρούς, οι πανανθρώπινες αξίες της αλληλεγγύης, της αγάπης και της προσφοράς στον συνάνθρωπο, πρέπει να καθοδηγούν τις πράξεις μας. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Α.Ν.Δ. σε συνεργασία με την ομάδα εξειδικευμένων στο διαβήτη ψυχολόγων-ψυχοθεραπευτών "ΝΌΗΜΑ", στηρίζουν τα μέλη και προσφέρουν πανελλαδικά δωρεάν ψυχολογική στήριξη και συμβουλευτική, σε όσους το έχουν ανάγκη. Οι ψυχολόγοι προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους και θα πραγματοποιούν καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης, εξ αποστάσεως ατομικές συνεδρίες στα μέλη του συλλόγου ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής τους, χρησιμοποιώντας τα μέσα τεχνολογίας που όλοι διαθέτουν.


Τα ενδιαφερόμενα μέλη δηλαδή γονείς παιδιών με Διαβήτη κ ενήλικα μέλη με Διαβήτη, μπορούν να αποστείλουν το ενδιαφέρον τους (σημειώστε ονοματεπώνυμο ενδιαφερόμενου, όνομα μέλους κ σχέση με αυτό, κινητό τηλέφωνο) στο [email protected] προκειμένου να λάβουν την υπηρεσία.

 
Σας ευχόμαστε καλη δύναμη και υπομονή με την ευχή να επανέλθει το συντομότερο δυνατό και με το λιγότερο κόστος, μια ομαλή καθημερινότητα.

Μοιραστείτε το: