Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021

Διατίθεται δωρεάν το βιβλίο « Η ζωή είναι πιο γλυκιά απ’ ό,τι νομίζεις» .

 

Ο ροταριανός όμιλος ΑΘΗΝΑΙ-ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΣ προσφέρει δωρεάν στα μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ. 50 αντίτυπα του βιβλίου με τίτλο « Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ» του Κώστα Φαινέκου, ιατρού και μέλους του ομίλου, των εκδόσεων Σκαραβαίος.

Ο κ. Φαινέκος, είναι ιατρός-ενδοκρινολόγος και ίδρυσε το τμήμα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισμού και Διαβήτη στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο» το 1981, όπου διετέλεσε διευθυντής μέχρι το 2008 όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Στο βιβλίο περιγράφεται η ιστορία της Κατερίνας που έρχεται αντιμέτωπη με την νέα πραγματικότητα του σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 αλλά η ζωή είναι πιο γλυκιά από ότι νόμιζε. Η χρήση της διηγηματικής γραφής συμπληρώνεται με την ιατρική και νοσηλευτική πληροφορία για την εκπαίδευση και τις απαντήσεις στα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν για το διαβήτη.

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. θα διαθέσει πανελλαδικά, δωρεάν τα αντίτυπα του βιβλίου μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων

**Η παραλαβή μπορεί να γίνει απ’ ευθείας απο το γραφείο του συλλόγου κατόπιν ραντεβού. Διαφορετικά γίνεται πανελλαδική αποστολή με courier η οποία επιβαρύνει τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο. Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 5€ για την Αττική και 6€ για επαχρεία με ΕΛΤΑ courier που προπληρώνεται στην Ένωση. Απαραίτητα τα πλήρη στοιχεία σας και τηλέφωνο επικοινωνίας για το courier.

 

Παρακαλούμε στείλτε μας το ενδιαφέρον σας στο mail της Π.Ε.Α.Ν.Δ. [email protected]. για να δρομολογηθεί η παράδοση του βιβλίου.

 

 

 

Μοιραστείτε το: