Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017

Διανομή Βρεφικών Πανών για 30 μήνες

Αγαπητά μέλη,
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε. με αγαπημένες μάρκες προϊόντων προσωπικής υγιεινής όπως: EveryDay, Pom Pon, BabyCare, Babylino, Tipers, Wet Hankies, ΜΕΓΑ, Sani προσφέρουν δωρεάν στα μέλη της "ΠΕΑΝΔ" βρεφικές πάνες (Babylino Sensitive) για χρονικό διάστημα 15 μηνών και άνω
 
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλα τα μέλη της "ΠΕΑΝΔ" και στα αδέρφια αυτών μικρής ηλικίας που χρησιμοποιούν βρεφικές πάνες από νούμερο 2 έως 5. Το πρόγραμμα ξεκινάει το Νοέμβρη 2017 και θα ολοκληρωθεί μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η ποσότητα διανέμεται κάθε δίμηνο και μπορούν να συμμετέχουν και μέλη της επαρχίας εφόσον επιβαρυνθούν τα έξοδα αποστολής με οικονομικές χρεώσεις λόγω ομαδικής αποστολής που εξασφάλισε ο σύλλογος με γνωστή εταιρεία courier.
 
Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να αποστείλουν την αίτηση τους καθ΄όλη τη διάρκεια των ετών 2018, 2019 & 2020, προκειμένου να συμπεριληφθούν στους δικαιούχους του προγράμματος.  
 
Απαιτούμενα διακιολογητικά που πρέπει να διαβιβάσετε προς το Δ.Σ. της "ΠΕΑΝΔ" μέσω e-mail: [email protected]
1. Ονοματεπώνυμο μέλους
2. Πιστοποιητικό Γέννησης Παιδιού για το οποίο ζητάτε τις πάνες
3. Μέγεθος Βρεφικής Πάνας (απο 2 έως 5)
4. Ποσότητα Κατανάλωσης Βρεφικής Πάνας ανά Μήνα και
5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης 
6. Κινητό και e-mail γονέα
 
Διευκρυνίζεται οτι η διανομή βασίζεται στις διαθέσιμες ποσότητες που έχει κάθε δίμηνο το σωματείο απο το χορηγό, λαμάβνοντας υπόψη τη ζητούμενη ποσότητα που δηλώνει ο κάθε διακιούχος. Κατα τη διάρκεια του προγράμματος ενδέχεται να τροποποιηθεί η ποσότητα της αποστολής καθώς εντάσσονται και νέοι δικαιούχοι.
Επιπλέον το πρόγραμμα καλύπτει έως την ηλικία των 2,5 ετών εφόσων δεν έχει προηγηθεί νωρίτερη διακοπή πάνας. 
 
Το πρόγραμμα αφορά δικαιούχους που είναι ταμειακά ενήμερα μέλη του συλλόγου για τουλάχιστον ένα έτος.
 
 
Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα βρεφικά προϊόντα της Εταιρείας   
 
Μοιραστείτε το: