Τρίτη, 09 Ιουλίου 2013

Κανονισμός του ΕΟΠΥΥ- Πλαφόν!!

 

Αγαπητοί φίλοι

ο κανονισμός του ΕΟΠΥΥ (ΦΕΚ 1233B/11-4-2012 και 3054Β/18-11-2012) που διαβάσατε σε παλαιότερη ανακοίνωση μας άλλαξε..προς αυτού λοιπόν σας διαβιβάζουμε τον τελευταίο όπως αυτός ισχύει και εφαρμόζεται από 21-06-2013.

πατήστε εδώ για να ανοίξετε το ΝΕΟ ΦΕΚ που αφορά τη ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΠΛΑΦΟΝ πώλησης των ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΥΛΙΚΩΝ διαβήτη. (γίνεται και αναφορά στα προϊόντα διατροφής για κοιλιοκάκη). Σύμφωνα με αυτή, η τιμή που καλύπτει ο ΕΟΠΥ για 0% συμμετοχή είναι πλέον 25 ευρώ αντί 33ευρώ που ίσχυε παλαιότερα.

Επειδή αρκετοί από εσάς που πήγατε στο φρμακείο για να εκτελέσετε τη συνταγή του Ιουλίου διαπιστώσατε οτι ο φαρμακοποιός ζητάει χρήματα, ενώ η εντολή αναφέρει 0% , να σας πούμε οτι ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ(ABBOTT,BAYER,ROCHE,MENARINI,MENARINI,LIFESCAN) ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΧΡΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ 16 ΕΥΡΩ. ΜΕ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ 25 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΕΥΡΩ!!! ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΜΙΚΡΟ (ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 50%!!!!) ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΤΕ ΤΟΝ!!!!....

Τέλος για τις ταινίες της εταιρείας ABBOTT, υπάρχει απόφαση από την ίδια την εταιρεία όπου το φαρμακείο μπορεί να επικοινωνήσει απ' ευθείας με τον πωλητή ή την εταιρεία που τις προμηθεύτηκε, προκειμένου να διακανονιστεί η διαφορά.


Μοιραστείτε το: