Το δεύτερο ακαδημαϊκό ημερολόγιο για παιδιά και εφήβους με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1

Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Το δεύτερο ακαδημαϊκό ημερολόγιο για παιδιά και εφήβους με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1

 

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το πρώτο εγχείρημα της, υπογράφει με μεγάλη χαρά το δεύτερο ακαδημαϊκό ημερολόγιο για παιδιά και εφήβους με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1.

Ο ενθουσιασμός με τον οποίο αγκαλιάσατε το πρώτο ημερολόγιο της Π.Ε.Α.Ν.Δ. «Στο σχολείο με τη Ρένια της Π.Ε.Α.Ν.Δ.», πρόσφερε σε όλους μας μεγάλη ικανοποίηση και χαρά. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην δημιουργήσουμε και φέτος ένα νέο ημερολόγιο, για να σας κρατήσει συντροφιά και την φετινή σχολική χρονιά!

 

Το φετινό ημερολόγιο "1 2 3... ΦΤΟΥ και παίζουμε" που θα κρατήσετε στα χέρια σας, είναι αφιερωμένο στην άσκηση και για την ακρίβεια στην πιο διασκεδαστική μορφή της, το παιχνίδι! Φτιαγμένο με αποκλειστικό σκοπό να σας κάνει να περάσετε όμορφα, περιλαμβάνει προτάσεις για πολυάριθμα παλιά και νέα παιχνίδια εξωτερικού χώρου, παιχνίδια που σίγουρα θα ξυπνήσουν αναμνήσεις στους γονείς σας και θα ενθουσιάσουν εσάς που τα γνωρίζετε πρώτη φορά, διασκεδάζοντάς σας, αθλώντας σας και βγάζοντάς σας από το σπίτι!

Είστε ήδη μικροί «γιατροί» και φυσικά γνωρίζετε ότι το παιχνίδι και η άσκηση, εκτός από ατελείωτες ώρες διασκέδασης, προσφέρουν επίσης πολλαπλά οφέλη και ιδιαίτερα ευεργετικά αποτελέσματα στη ρύθμιση του διαβήτη. Κερδίζουμε δηλαδή διπλά!

Παίζουμε σε εξωτερικούς χώρους, διασκεδάζουμε με ομαδικά παιχνίδια, ασκούμαστε και μαθαίνουμε, παρέα με τους φίλους μας, και φυσικά σημειώνουμε, ζωγραφίζουμε και γράφουμε τις ιστορίες μας, τις εμπειρίες μας και ό,τι άλλο μας κάνει κέφι στις σελίδες ενός ημερολογίου που φιλοδοξεί να κάνει τη χρονιά μας συναρπαστική!

Δοκιμάστε τα όλα, παίξτε και τους γονείς σας, στείλτε μας τις εντυπώσεις σας και πείτε μας ποιο παιχνίδι σάς φάνηκε πιο διασκεδαστικό!

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. σας εύχεται μία τέλεια σχολική χρονιά, γεμάτη υγεία, γνώση, εμπειρίες, δημιουργικότητα, χαρά, διασκέδαση και αγάπη!

Καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές μας!

 

 

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. θα διαθέσει πανελλαδικά δωρεάν τα αντίτυπα του ημερολογίου απο την αρχή της σχολικής χρονιάς μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων**(Η αποστολή με courier, επιβαρύνει τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο. Το κόστος διαμορφώνεται στα 5€ για την Αττική και 6€ για επαχρεία με ΕΛΤΑ courier που προπληρώνεται στην Ένωση):

  • Στους μαθητές με Διαβήτη τύπου 1: Η παραλαβή γίνεται είτε από το γραφείο της Ένωσης, είτε με courier, είτε μέσω των παιδο-διαβητολογικών ιατρείων (δημοσίων και ιδιωτικών) που ακολουθούν παρακάτω.
  • Στους διορισμένους σχολικούς νοσηλευτές, οι οποίοι τη νέα σχολική χρονιά υποστηρίζουν μαθητές με ΣΔΤ1 στα σχολεία της Ελλάδας. Η παραλαβή γίνεται αποκλειστικά με courier ή από το γραφείο της Ένωσης και απαιτείται η προσκόμιση-αποστολή εγγράφου στο οποίο βεβαιώνεται απο το δ/ντή του σχολείου οτι o διορισμένος σχολικός νοσηλευτής παρακολουθεί μαθητή με διαβήτη (στο έγγραφο δε γίνεται αναφορά στο όνομα του μαθητή).

 

 

Αποκλειστικά για τους μαθητές με ΣΔτ1, η παραλαβή του ημερολογίου εκτός απο την Ένωση ή την αποστολή με courier, μπορεί επιπλέον να γίνει, με απ’ ευθείαν παραλαβή από:

· Τα μεγαλύτερα δημόσια παιδο-ενδοκρινολογικά ιατρεία των Νοσοκομείων Παίδων: "Π. & Α. Κυριακού"-κα. Βαζαίου και κα. Καραβανάκη, "Αγία Σοφία"-κος. Βασιλάκης, "Παίδων Πεντέλης"-κα Φαφούλα, Π.Γ.Ν. Πατρών "Παναγιά η Βοήθεια"-κα Χρυσανθακοπούλου (νοσηλεύτρια τμήματος), Γ.Ν. Πατρών "Καραμανδάνειο"-κα Ηλιοπούλου και Γ.Ν. Θεσσαλονίκης "Ιπποκράτειο"-κος Χριστοφορίδης. Ζητήστε το από τον ιατρό ή το νοσηλευτικό προσωπικό του ιατρείου.

· Τα ιδιωτικά Νοσοκομεία “Παίδων ΜΗΤΕΡΑ” τακτικά ενδοκρινολογικά ιατρεία κα Δημητριάδη, κα Καλλιώρα, κο Κεφαλά, “Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών” Όμιλος Ιατρικού-κος Καντρέ και “Mediterraneo First Care” Γλυφάδας –κα Πάνου

· Από τα ιδιωτικά παιδο-διαβητολογικά ιατρεία των ιατρών και συνεργατών της Π.Ε.Α.Ν.Δ.: κου Κεφαλά, κας Λαδάκη, κας Καριπίδου-διαιτολόγος, κας Γκίκα-ψυχολόγος.

 

 

Για παραλαβή απ’ ευθείας απο τα γραφεία της Π.Ε.Α.Ν.Δ. ή αποστολή με courier (για πληρωμή παρακαλώ πατήστε εδώ ) επικοινωνείστε καθημερινά (Δευτ. 5-9μμ & Τρ. έως Παρ. 10-2μμ) με το σύλλογο 210 7796660 ή στείλτε e-mail στο [email protected] με τα στοιχειά σας .

 

ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το: