Διαδικτυακό Σεμινάριο-Συζήτηση για γονείς ΝΕΟΔΙΑΓΝΩΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ με ΣΔτ1

Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021

Διαδικτυακό Σεμινάριο-Συζήτηση για γονείς ΝΕΟΔΙΑΓΝΩΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ με ΣΔτ1

 

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. σε συνεργασία με το Εργαστήριο Συστημικής Εκπαίδευσης και Θεραπείας "ΝΟΗΜΑ" διοργανώνει όπως κάθε χρόνο διαδικτυακό διήμερο Βιωματικό Σεμινάριο, στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2021, ώρα 5.00-7.30μ.μ. 

 

Το βιωματικό σεμινάριο είναι υπο μορφή συζήτησης και απευθύνεται σε  γονείς με νεοδιαγνωσμένα παιδιά και εφήβους με ΣΔτ1 ενώ αφορά στις ψυχολογικές διαστάσεις του διαβήτη το πρώτο διάστημα έως ενάμιση έτος μετά τη διάγνωση.

Οι γονείς που θέλουν να το παρακολουθήσουν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσω e-mail στο [email protected] μέχρι την Τετάρτη 20/10 αναγράφοντας το όνομα μέλους και την ημερομηνία διάγνωσης. Στη συνέχεια θα ειδοποιηθούν για τον τρόπο σύνδεσης στην διαδικτυακή πλατφόρμα. Παρακαλούμε μαζί με το e-mail για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να αποστείλετε 1-2 θέματα που θα σας ενδιέφερε να συζητηθούν σε επίπεδο συναισθηματικής διαχείρισης και υποστήριξης του παιδιού προκειμένου η αρχική εισήγηση αλλά και ολόκληρη η συζήτηση να διαμορφωθεί από τους εισηγητές βάση των δικών σας αναγκών. Βοηθητικό θα ήταν τα θέματα να είναι συγκεκριμένα κι όχι πολύ γενικά.
 

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη, ενώ για τα μη μέλη έχει συμβολικό κόστος 25€/άτομο ή 40€/ζευγάρι.

 

Ομιλήτριες - Συντονίστριες: 

* Δούκα Ευαγγελία Ψυχολόγος - Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια,  
* Δούκα Κατερίνα, Κοινωνική Λειτουργός- Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια, 
* Γραμματίκα Μαρία, Κοινωνιολόγος - Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια

Στη συνάντηση θα συμμετέχουν ως ομιλητές και γονείς - μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ., που έχουν ολοκληρώσει τα βιωματικά σεμινάρια και θα μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία. 

Μοιραστείτε το: