Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022

Κατασκηνωτικό πρόγραμμα ΟΑΕΔ 2022 - Οι εγγραφές ξεκίνησαν.

 

Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο φετινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα της Π.Ε.Α.Ν.Δ. για παιδιά με Διαβήτη (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της ΠΕΑΝΔ) που θα γίνει στην κατασκήνωση "The Ranch" στο Σοφικό Κορινθίας και είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΟΑΕΔ, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για την απόκτηση της Επιταγής για τη Διαμονής τους.

 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 και ώρα 15:00 και λήγει στις 8 Μαΐου και ώρα 23:59.

Ωφελούμενοι είναι τα παιδιά των δικαιούχων που έχουν γεννηθεί από 01.01.2006 έως 14.06.2016.

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους κωδικούς TAXISnet στο link που θα βρείτε εδώ, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου.

 

--> Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα της Π.Ε.Α.Ν.Δ., είναι επιπλέον της αίτησης στον ΟΑΕΔ και η επικοινωνία με το σύλλογο (αποστέλλοντας mail στο [email protected]) προκειμένου να συμπεριληφθεί το/τα παιδιά στις ομάδες μας. Τέλος μετά την υποβολή της αίτησης σας στον ΟΑΕΔ, θα πρέπει να μας στείλετε τον αριθμό πρωτοκόλλου που λάβατε. Με την διαδικασία αυτή μας βοηθάτε στην γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας όταν βγουν τα οριστικά αποτελέσματα του ΟΑΕΔ.

 

Περισσοτερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο δελτίο τύπου του ΟΑΕΔ πατώντας εδώ.

Μοιραστείτε το: