Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2009

Έναρξη κατασκήνωσης

Αγαπητοί γονείς,

σας ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείξατε σχετικά με τη συμμετοχή των παιδιών σας στην κατασκήνωση που πραγματοποιούμε για 19η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία.

Τα ονόματα των παιδιών που τελικά θα συμμετάσχουν στη φετινή κατασκήνωση της Π.Ε.Α.Ν.Δ., αναγράφονται στη λίστα που ακολουθεί. Ζητούμε συγνώμη από όλους τους υπόλοιπους που ενώ υπέβαλαν τα απαιτούμενα πρώτα έγγραφα δεν κατάφεραν να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα, καθώς οι θέσεις είχαν ήδη συμπληρωθεί.

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Για όλους τους παραπάνω συμμετέχοντες, οι τελευταίες υποχρεώσεις είναι :

  1. ανάλογα με τη θεραπεία που ακολουθεί το παιδί (χρήση αντλίας ή χορήγηση ινσουλίνης με πένα - σύριγγα) συμπληρώστε το αντίστοιχο ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ (ακολουθεί) και αποστείλατε μας είτε στο φαξ 210-7796461 είτε στο e-mail: [email protected]
  2. αφού διαβάσετε την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ, υπογράψτε τη και αποστείλατε τη με το ίδιο τρόπο μέχρι τις 12/7/09.

ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΤΛΙΑΣ / ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΕΝΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ

  1. τα πράγματα- ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ, που θα χρειαστούν τα παιδιά σας να έχουν μαζί τους είναι:

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ

Σχετικά με το ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ !!
Αρχικά θα πραγματοποιήσουμε μια πρώτη συνάντηση στις 17 Ιουλίου 2009, ημέρα Παρασκευή στις 6:00 μμ στα γραφεία του συλλόγου της ΠΕΑΝΔ (Μεσογείων 24, Αθήνα), όπου θα γνωριστούν τα παιδιά μεταξύ τους και θα γίνει μια σύντομη αναφορά στο πρόγραμμα και στη λειτουργία της κατασκήνωσης από την κυρία Βαζαίου (απαραίτητη η παρουσία και του παιδιού).
Για όσους δε μπορέσουν να παρευρεθούν, το ραντεβού μας θα είναι στις 19 Ιουλίου 2009, ημέρα Κυριακή, ώρα 10:00-12:00 πμ στην είσοδο της κατασκήνωσης ''KINDERLAND''.

Που βρίσκεται η κατασκήνωση??
Μετά τα πρώτα διόδια των Αθηνών με κατεύθυνση προς Λαμία βγαίνετε στην πρώτη έξοδο και ακολουθείτε τις ταμπέλες προς Καπανδρίτι. Αφού περάσετε το χωριό, συνεχίζεται ευθεία όπου μετά από 10 χιλιόμετρα φτάνετε στην πλατεία του Καλάμου. Αμέσως κάνετε δεξιά και στα 2 χιλιόμετρα είναι η κατασκήνωση Kinderland. Πληροφορίες και στη σελίδα www.kinderland.gr

 

Σας περιμένουμε όλους με χαρά, στην πιο Όμορφη Καλοκαιρινή Περιήγηση..

Το διοικητικό συμβούλιο της Π.Ε.Α.Ν.Δ.

Μοιραστείτε το: