Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023

Υβριδική ημερίδα με θέμα "Ο ΣΔτ1 στην πράξη" - Σάββατο 13 Μαϊου 2023

 

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. διοργανώνει υβριδική ημερίδα με θέμα ¨Ο ΣΔτ1 στην πράξη¨ το Σάββατο 13 Μαΐου 2023 και ώρα: 18:00, στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Νίκης 4, Σύνταγμα-Αθήνα, 50μ απο το μετρό).

Για τους διαμένοντες εκτός Αθηνών που δεν μπορούν να παραβρεθούν στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για την παρακολούθηση, η ημερίδα θα προβάλλεται ταυτόχρονα Live μέσω link που θα αναρτηθεί στη σελίδα της ΠΕΑΝΔ.

 

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και ενημέρωσης των ατόμων με διαβήτη τύπου 1, των γονέων αυτών και των λοιπών επαγγελματιών υγείας, ως προς τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα για τον ΣΔτ1.

Το επιστημονικό  πρόγραμμα  περιλαμβάνει ομιλίες διακεκριμένων Ελλήνων ιατρών, επαγγελματιών υγείας & φαρμακευτικών εταιρειών για τους τρόπους που μπορούν τα άτομα με ΣΔτ1 να διαχειρίζονται καλύτερα το διαβήτη και να βελτιώνουν συνεχώς την καθημερινότητά τους.

 

Η παρακολούθηση είναι Δωρεάν και δεν απαιτείται εγγραφή.

Για όσους παρακολουθήσουν την ημερίδα με φυσική παρουσία στο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων αποστέλλοντας e-mail στο [email protected] έως την Πέμπτη 11 Μαϊου.

 

Πρόγραμμα

 Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος - Τ.Ε.Ε., για την ευγενική παραχώρηση του αμφιθεάτρου. 

 

Μοιραστείτε το: