Θεατρική παράσταση

Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2017

Θεατρική παράσταση

Τα «Τέρατα» του Γιώργου Θεοφάνους είναι το πρώτο 4D θεατρικό μιούζικαλ για παιδιά στην Ελλάδα και η «ΠΕΑΝΔ» προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στις 11:30 το πρωί.

 

Η παράσταση απευθύνεται σε ηλικίες από 6 ετών και πάνω και παίζεται στο Σύγχρονο Θέατρο στο Γκάζι.

 

Λίγα λόγια για το έργο:

Μια σύγχρονη ιστορία με πρωταγωνιστές μεταλλαγμένα τέρατα τα οποία ζουν κάτω από την γη, στην Χωµατοτερατερή, μετά τον τελευταίο πόλεμο µε τους ανθρώπους για το νερό. Έξυπνοι διάλογοι, μουσική και τραγούδια, μηνύματα και σκέψεις για το μέλλον του πλανήτη αλλά και την ευθύνη που έχουμε οι κάτοικοι του – μικροί και μεγάλοι– απέναντί του συνθέτουν το κείμενο.


Τα Τέρατα μας προσκαλούν σε μια γιορτή γνώσης και σκέψης για το μέλλον του πλανήτη με τρόπο κατανοητό και διασκεδαστικό. Ο έμπειρος Φωκάς Ευαγγελινός ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία και τις χορογραφίες σημείωσε ότι η Τερατοχώρα δίνει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα ότι «Μόνο η αγάπη μας πάει μπροστά».


Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του συλλόγου 2107796660 (Δευτέρα & Τετάρτη 5-9μμ ή Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10πμ-2μμ) ή στο e-mail: [email protected]  μέχρι την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις 2μ.μ. με ονοματεπώνυμο παιδιών, ημερομηνία γέννησης, κινητό τηλέφωνο, email και ονοματεπώνυμο ενός γονέα – συνοδού.

 

Την παράσταση μπορούν να παρακολουθήσουν και τα αδέλφια των μελών μας.

Μοιραστείτε το: