Τελευταίες εγγραφές για το Μαραθώνιο Αθηνών 2019

Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019

Τελευταίες εγγραφές για το Μαραθώνιο Αθηνών 2019

 

Ο "Μαραθώνιος Αθήνας - O Αυθεντικός" (ΑΜΑ) έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια στο μεγαλύτερο, και σημαντικότερο αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η διεξαγωγή του Μαραθωνίου Αθήνας αποτελεί ένα παγκόσμιο αθλητικό γεγονός που ως μαζικό και λαϊκό γεγονός ήδη μετρά 37 χρόνια με τα δρομικά των 5 και 10χμ, αλλά ιδίως με την αυθεντική μαραθώνια διαδρομή των 42.195 μέτρων με 123 χρόνια ιστορίας, κατάφερε από τις μόλις 4.000 συμμετοχές το 2005, να γιγαντωθεί και πέρυσι να ξεπεράσει τις 51.000.

Για 4η χρονιά η Π.Ε.Α.Ν.Δ. δίνει το «παρών» στη διοργάνωση και τρέχει μαζί με έναν από τους επίσημους υποστηρικτές του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, την εταιρεία "Novo Nordisk" με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για το Σακχαρώδη Διαβήτη, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης «Τρέχω να αλλάξω το Διαβήτη – Run to change Diabetes» και επίσης με την ομάδα ΠΕΑΝΔ, με σκοπό ενόψει της παγκόσμιας ημέρας διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου να διαδοθεί το μήνυμα και moto του συλλόγου " Πιστεύουμε-Ελπίζουμε-Αγωνιζόμαστε-Νικάμε το Διαβήτη".

 

Ο Μαραθώνιος Αθήνας του 2019 θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019. Σύμφωνα με στοιχεία του ΣΕΓΑΣ, αναμένεται να συμμετάσχουν 63.000 και πλέον δρομείς όλων των ηλικιών και σε όλες τις αποστάσεις, σε μια μοναδική γιορτή από τον Μαραθώνα μέχρι το εμβληματικό Παναθηναϊκό στάδιο, μετατρέποντας και πάλι την πρωτεύουσα σε κέντρο του κόσμου.

 

Δηλώστε τώρα συμμετοχή σε αυτή τη μοναδική εμπειρία, για να γίνουμε ξανά μια μεγάλη, χαρούμενη παρέα με κοινό όραμα, όχι απαραίτητα ως αθλητές σαρώνοντας βραβεία αλλά ως σταθεροί συνοδοιπόροι στον αγώνα συμβίωσης με το Διαβήτη, να αναδείξουμε και πάλι ότι ο αθλητισμός μας βοηθάει και δημιουργεί ευφορία, ευεξία καθώς και μακροπρόθεσμα εξισορρόπηση του γλυκαιμικού δείκτη και μείωση των τοξινών.

Η δυναμική ομάδα της ΠΕΑΝΔ κάθε χρόνο ξεπερνάει κατά πολύ το ρεκόρ συμμετοχών της προηγούμενης διοργάνωσης. Αναμένουμε λοιπόν το ίδιο και για φέτος!

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν σε μια από τις κάτωθι διαδρομές:

1) Μαραθώνιος Δρόμος & Δυναμικό Βάδισμα 42 χλμ– (ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ // γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2001 και μεγαλύτεροι)

2) Αγώνας Δρόμου 10χλμ - (ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ // γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2007 και μεγαλύτεροι)

3) Αγώνας Δρόμου 5χλμ - (ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ // γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2007 και μεγαλύτεροι)

 

Κάθε μέλος και η άμεση οικογένειά του (γονείς και αδέρφια) συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ.

Για οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή μη μέλους υπάρχει συμβολικό κόστος 5€/άτομο υπέρ της στήριξης των σκοπών του συλλόγου. Σε όλους τους συμμετέχοντες εξασφαλίζεται η συμμετοχή στη δράση και τυπωμένο μπλουζάκι «Run to change Diabetes» με τη δυνατότητα όμως όσοι επιθυμούν  να τρέξουν με την μπλούζα της ΠΕΑΝΔ "Πιστεύουμε- Ελπίζουμε- Αγωνιζόμαστε- Νικάμε το Διαβήτη" βοηθώντας στη διάδοση του μηνύματός μας!!!

 

Σημειώνεται ότι οι πρώτες 77 συμμετοχές θα λάβουν εκτός από μπλουζάκι και τσιπ καταμέτρησης χρόνου (αφορά αποκλειστικά τα μέλη της ΠΕΑΝΔ ή ένα άτομο της οικογένειας του), ενώ όλες οι υπόλοιπες εγγραφές θα συμμετάσχουν στο αγώνα λαμβάνοντας μόνο μπλουζάκι Novo Nordisk «Run to change Diabetes» ή ΠΕΑΝΔ."Πιστεύουμε- Ελπίζουμε- Αγωνιζόμαστε- Νικάμε το Διαβήτη"

Οι ανήλικοι κάτω των 15 ετών λαμβάνουν μέρος με την συνοδεία γονέα. Τα παιδιά έως 12 χρονών, μπορούν να έχουν τη δική τους εγγραφή αλλά θα τρέξουν χωρίς τσιπ καταμέτρησης χρόνου.

Οι πρώτες 77 συμμετοχές συμπληρώθηκαν! Μπορείτε όμως ακόμα να λάβετε μέρος (χωρίς τσιπ καταμέτρησης χρόνου) λαμβάνοντας μόνο μπλουζάκι Novo Nordisk «Run to change Diabetes» ή ΠΕΑΝΔ "Πιστεύουμε- Ελπίζουμε- Αγωνιζόμαστε- Νικάμε το Διαβήτη".

 

Τελευταία παράταση εγγράφων!! εως 9 Οκτωβρίου 2019

 

Δηλώστε συμμετοχή στο [email protected] αποστέλλοντας τα εξής στοιχεία ανά συμμετοχή:

  • Όνομα
  • Επίθετο
  • Όνομα πατρός
  • Ημ. Γέννησης
  • Κινητό
  • e-mail
  • Μέγεθος t-shirt: xs-s-m-l-xl-xxl-παιδικό (σημειώστε μας νούμερο για το παιδικό μπλουζάκι πχ. 10). Υπολογίστε οτι οι φόρμες των t-shirt είναι μικρές
  • Διαδρομή (επιλέξτε μια διαδρομή): 42 χλμ -10 χλμ - 5 χλμ 
  • Κατηγορία (επιλέξτε μια κατηγορία): Μέλος - Άμεση Οικογένεια - Μη Μέλος 

 

Μοιραστείτε το: