Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022

Lycabettus Run 2022

 

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. τηρώντας πλήρως τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου COVID-19, συμμετέχει με την Ομάδα "Run to change Diabetes", στο δρομικό γεγονός του «Lycabettus Run 2022», την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022.

 

Στη διοργάνωση του Lycabettus Run 2022 θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το οποίο θα επικαιροποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες και εισηγήσεις των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών της διοργάνωσης, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α.

Ο σύλλογος μας τρέχει μαζί με έναν από τους επίσημους υποστηρικτές του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, την εταιρεία "Novo Nordisk" που πιστή πιά στο ραντεβού της, ευαισθητοποιεί το κοινό για το Σακχαρώδη Διαβήτη, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης «Τρέχω να αλλάξω το Διαβήτη – Run to change Diabetes» 

 

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση του Lycabettus Run 2022, αυστηρά και με ατομική ευθύνη, έχουν οι δρομείς που είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης COVID-19 (εντός 6μήνου), και που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης. (τα σχετικά πιστοποιητικά θα ζητηθούν από τη διοργανώτρια αρχή κατά την παραλαβή του υλικού συμμετοχής).

 

Οι αποστάσεις που μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είναι οι εξής:

  • Αγώνας Δρόμου 11 χλμ. (https://www.lycabettusrun.gr/index.php/el/events/road-5-5-11km)
  • Αγώνας Δρόμου 5,5 χλμ. (https://www.lycabettusrun.gr/index.php/el/events/road-5-5-11km)
  • Trail 9 χλμ. (https://www.lycabettusrun.gr/index.php/el/events/trail-4-5km-9km)
  • Τrail 4,5 χλμ. (https://www.lycabettusrun.gr/index.php/el/events/trail-4-5km-9km)

 

Για τα μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ. (άτομο με διαβήτη) και τα μέλη της άμεσης οικογένειάς τους η συμμετοχή είναι δωρεάν (απαραίτητη η τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής) ενώ για οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή υπάρχει συμβολικό κόστος 5€/άτομο υπέρ της στήριξης των σκοπών του συλλόγου.

Δηλώστε συμμετοχή στο [email protected] μέχρι Παρασκευή 04/02/2022 αποστέλλοντας τα εξής στοιχεία ανά συμμετοχή (ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ):

1. Όνομα (ΚΕΦΑΛΑΙΑ ελληνικά και με λατινικούς χαρακτήρες)
2. Επίθετο (ΚΕΦΑΛΑΙΑ ελληνικά και με λατινικούς χαρακτήρες)
3. Όνομα πατρός
4. Ημ. Γέννησης
5. Κινητό
6. e-mail που θα αντιστοιχεί στον κάθε συμμετέχοντα
7. Μέγεθος t-shirt: xs-s-m-l-xl-xxl-παιδικό (σημειώστε μας νούμερο για το παιδικό μπλουζάκι πχ. 10). Υπολογίστε οτι οι φόρμες των t-shirt είναι μικρές
8. Διαδρομή (επιλέξτε μια διαδρομή): 
9. Κατηγορία (επιλέξτε μια κατηγορία): Μέλος - Άμεση Οικογένεια - Μη Μέλος 

10. Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης απαραίτητο!

 

Για οποιαδήποτε εξέλιξη από τη νόσο COVID-19 που πιθανόν να επηρεάσει τον προγραμματισμό του δρομικού γεγονότος θα υπάρξει ενημέρωση, μόλις αυτές γνωστοποιούνται στην εταιρεία από τις εκάστοτε διοργανώτρια αρχή.

 

Μοιραστείτε το: