Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

Κοινοποιήστε μας τις ανάγκες σας !!

 

Σήμερα, όλοι μαζί και καθένας από εμάς ξεχωριστά, καλούμαστε να διαχειριστούμε μια ασυνήθιστη κατάσταση, μια πανδημία.

Πρόκειται για μια παγκόσμια κρίση, η οποία έχει ήδη συνέπειες σε κάθε πτυχή της ζωής μας, στην καθημερινότητά μας, στις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους, στην ελευθερία μας, στις δουλειές μας.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι εκατοντάδες ερευνητές και χιλιάδες άνθρωποι σε όλον τον κόσμο εργάζονται σκληρά, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους για να βγούμε το συντομότερο δυνατόν και με τις λιγότερες απώλειες από αυτή την κατάσταση. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να μένουμε αμέτοχοι και να περιμένουμε από τους άλλους να μας σώσουν. Ο καθένας από εμάς, με τη στάση του, τις αποφάσεις και τις πράξεις του μπορεί να συνεισφέρει περισσότερο απ’ όσο νομίζει στη διαχείριση και στην επίλυση της κρίσης.

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ., παραμένει ενεργή στηρίζοντας άμεσα και έμμεσα όσους έχουν ανάγκη. Με επίκεντρο τις δράσεις αλληλεγγύης, ο σύλλογος συνεργάζεται με φορείς και διασυνδέει προσφορές με ανάγκες, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να συνεισφέρει και να στηρίξει οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια.

Για να είμαστε αποτελεσματικοί στη στήριξή σας, αποδέκτες ανθρωπιστικής βοήθειας, ζητάμε να μας ενημερώσετε για τυχόν ανάγκες που έχετε την περίοδο αυτή και αφορούν τις κατηγορίες:

 • ΦΑΡΜΑΚΑ
 • ΤΡΟΦΙΜΑ
 • ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
 • ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
 • ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ
 • ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ

Αναλυτικά τα είδη που προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε σε συνεργασία με άλλους φορείς και εν συνεχεία να σας προσφέρουμε είναι:

 1. Αναλώσιμα υλικά Διαβήτη, Ινσουλίνες, Φάρμακα & επιδεσμικό υλικό
 2. Τρόφιμα: Ζάχαρη, αλάτι, όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, δημητριακά, μπάρες δημητριακών, ξηρούς καρπούς, κονσέρβες διάφορες, λάδι, αλεύρι, μπισκότα, γάλα μακράς διαρκείας, σάλτσα ντομάτας, μέλι, ψωμί για τοστ, φρυγανιές, παιδικές τροφές, παιδικά γάλατα σε σκόνη.
 3. Είδη ατομικής υγιεινής: χαρτί υγείας, χαρτομάντιλα, οινόπνευμα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα για τα χέρια, οδοντόκρεμες, σερβιέτες, αποσμητικά, ξυραφάκια, πάνες για μωρά, κρέμες για μωρά.
 4. Είδη καθαριότητας χώρου: καθαριστικά μπάνιου, καθαριστικά για τα τζάμια και το πάτωμα, χλωρίνη, απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων, χαρτί κουζίνας.
 5. Σχολικά είδη & παιχνίδια: Μπάλες ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ, υπολογιστές, εκπαιδευτικά CD, DVD, παζλ, παραμύθια, τουβλάκια, παστελίνες, τετράδια, μολύβια, γόμες, στυλό, γεωμετρικά όργανα, μπλοκ ζωγραφικής, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, πινέλα, τέμπερες, κόλλες, χαρτόνια κλπ.

 

Κοινοποιήστε μας τις ανάγκες σας στο [email protected], αποστέλλοντας αναλυτικά ανά κατηγορία τα προϊόντα που χρειάζεστε και τις προδιαγραφές τους όπου υπάρχουν. Στο email σημειώστε το όνομα μέλους - ηλικία και πιθανά έγγραφα αν υπάρχουν που στοιχειοθετούν την ανάγκη (πχ. ανεργία-απόλυση-αναστολή εργασίας-προηγούμενη συνταγή φαρμάκων). Η ενέργεια ισχύει και για μη μέλη, εφόσων υπάρχει ΣΔΤ1. 

 

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. συνεχίζει να συνεισφέρει έμπρακτα, σε μια συνεχή προσπάθεια από τη θεωρία στην πράξη, με στρατηγικό σχεδιασμό και υλοποίηση προγραμμάτων και υπηρεσιών, με όραμα για το σωματείο, τους ανθρώπους με ΣΔτ1 και την κοινωνία.

 

Με αλληλεγγύη και πνεύμα συνεργασίας θα καταφέρουμε να βγούμε νικητές.

 

 

Μοιραστείτε το: