Κάθε κόσμημα - γούρι "A JEWEL MADE IN GREECE" ενισχύει τον αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020

Κάθε κόσμημα - γούρι "A JEWEL MADE IN GREECE" ενισχύει τον αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη

 

Φέτος, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ας επιλέξουμε για εμάς και τους αγαπημένους μας, ένα καλαίσθητο κόσμημα-γούρι, φτιαγμένο με έμπνευση και αγάπη, που θα ενισχύσει τον αγώνα κατά του νεανικού διαβήτη.

Η πλατφόρμα “A JEWEL MADE IN GREECE” ενώνει τις δυνάμεις της με την Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) και τάσσεται στο πλευρό της όλη την εορταστική περίοδο, δωρίζοντας το 10% από κάθε αγορά κόσμημα - γούρι βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στον αγώνα κατά του νεανικού διαβήτη που πραγματοποιεί η Π.Ε.Α.Ν.Δ. εδώ και 37 χρόνια.

Aπό τον Δεκέμβριο έως και την 28η Φεβρουαρίου 2021 και MONO με τη χρήση του μοναδικού κωδικού PEAND-AJMIG, επιλέξτε μοναδικά σχέδια κοσμημάτων και γουριών όλων των σχεδιαστών που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα “A JEWEL MADE IN GREECE”.

 

Η εκπληκτική συλλογή που περιλαμβάνεται στην πλατφόρμα “A JEWEL MADE IN GREECE”, διαθέτει κοσμήματα και γούρια από επώνυμους σύγχρονους Έλληνες σχεδιαστές, όπως Aelia, Kontakis, Maria Chaniou, Liana Vourakis, Honor Omano, Amaya Art & Jewellery, Athenart, Eleni Daskalaki, Samoli, φτιαγμένα από διάφορα υλικά, όλων των οικονομικών δυνατοτήτων, για να τα κάνετε δώρο σε εσάς ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Στην πλατφόρμα “A JEWEL MADE IN GREECE” συμμετέχουν 75 καταξιωμένοι, εμπνευσμένοι σχεδιαστές και δημιουργήθηκε με σκοπό την προώθηση της εικόνας του σύγχρονου δημιουργικού ελληνικού κοσμήματος στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα να υποστηρίξει και να αναδείξει  τη μοναδικότητα του κάθε καλλιτέχνη. Από το 2013, έχει διοργανώσει αλλά και συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις που έχουν τεθεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και έχει συνεργασθεί με μεγάλα Μουσεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές, η ανάγκη όλων μας να κάνουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε ευτυχισμένους και η διάθεση να προσφέρουμε, γίνεται όλο και πιο έντονη. Φέτος, ας επιλέξουμε το γούρι μας για το 2021 ή ένα ιδιαίτερο κόσμημα, από την πλατφόρμα “A JEWEL MADE IN GREECE” έχοντας κατά νου τα λόγια του πρώτου εορτάζοντα:

«Το δέντρο το αναγνωρίζεις από τους καρπούς του, τον άνθρωπο από τις πράξεις του. Οι καλές πράξεις ποτέ δεν χάνονται. Αυτός που σπέρνει ευγένεια θερίζει φιλία, αυτός που φυτεύει καλοσύνη μαζεύει αγάπη» - Μέγας Βασίλειος

 

Μπορείτε να δείτε την πλούσια συλλογή κοσμημάτων και γουριών της πλατφόρμας “A JEWEL MADE IN GREECE”  και να αγοράσετε το δώρο σας από το e-shop μέσω του site  www.ajewelmadeingreece.com MONO με τη χρήση του μοναδικού κωδικού PEAND-AJMIG, προκειμένου να ενισχύσετε και εσείς τον αγώνα κατά του νεανικού διαβήτη.

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. ευχαριστεί θερμά την A Jewel Made in Greece για τη χαρά και την τιμή που της προσέφερε η συνεργασία της με μια τόσο καταξιωμένη πλατφόρμα προώθησης των ελληνικών δημιουργιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

 

A JMIG Flagship Store

Σταδίου 3, Στοά Καλλιγά – Πλατεία Συντάγματος

Τηλ. +30 210 3214366 | +30 6944372111

website: www.ajewelmadeingreece.gr/el

Μοιραστείτε το: