Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022

 Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. τρέχει στον αγώνα του 13ου Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου στο Φλοίσβο την Κυριακή 17 Απριλίου 2022

 

Σας προσκαλούμε να τρέξουμε όλοι μαζί ξανά!

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ.  συμμετέχει την Κυριακή 17 Απριλίου 2022 στον 13ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο όπου θα διεξαχθεί στο Φαληρικό Όρμο.

Ο επίσημος υποστηρικτής η Novo Nordisk Hellas στα πλαίσια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού της χώρας για τη νόσο του Σακχαρώδη Διαβήτη και της Παχυσαρκίας, υποστηρίζει χορηγικά το δρομικό γεγονός του 13ου Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου, δίνοντας το όνομα της στους αγώνες «Novo Nordisk Run 5km» και «Δυναμικό Βάδισμα Novo Nordisk 5km», όπου είναι αφιερωμένοι στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου του Σακχαρώδη Διαβήτη και την αντιμετώπιση της Παχυσαρκίας.

Λεπτομέριες για τον αγώνα πατήστε εδώ

Στη διοργάνωση του 13ου Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου στο Φλοίσβο θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση του 13ου Ποσειδωνίου Ημιμαραθωνίου στο Φλοίσβο, αυστηρά και με ατομική ευθύνη, έχουν οι δρομείς που είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες ενεργό πιστοποιητικό νόσησης COVID-19, και που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης. (τα σχετικά πιστοποιητικά θα ζητηθούν από τη διοργανώτρια αρχή κατά την παραλαβή του υλικού συμμετοχής).

Οι αποστάσεις που μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είναι οι εξής:

  • Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου 21 χλμ.  *Για την συμμετοχή  θα πρέπει οι δρομείς να είναι 18+ ετών (γεννημένοι/ες το 2004 και μεγαλύτεροι)
  • Αγώνας Δρόμου Τέταρτο (1/4) Μαραθωνίου, 10 χλμ.  *Για την συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ θα πρέπει θα πρέπει οι δρομείς να είναι 12+ ετών (γεννημένοι/ες το 2010 και μεγαλύτεροι)
  • Αγώνας Δρόμου Novo Nordisk 5 χλμ. *Για την συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ θα πρέπει θα πρέπει οι δρομείς να είναι 12+ ετών (γεννημένοι/ες το 2010 και μεγαλύτεροι) 
  • Δυναμικό Βάδισμα Novo Nordisk 5 χλμ.*Για την συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου 5χλμ θα πρέπει θα πρέπει οι δρομείς να είναι 12+ ετών (γεννημένοι/ες το 2010 και μεγαλύτεροι)


Deadline Δήλωσης Συμμετοχής: Πέμπτη 31/3/2022

Για τα μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ. (ταμειακά ενήμερα για το τρέχον έτος) παρέχεται μια δωρεάν συμμετοχή (είτε για το ίδιο το μέλος είτε για ένα πρόσωπο της οικογένειας) ενώ για οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή υπάρχει συμβολικό κόστος 5€/άτομο υπέρ της στήριξης των σκοπών του συλλόγου, που φέτος είναι η χρηματοδότηση του ερευνητικού προγράμματος για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 σε παιδιά και εφήβους. (δείτε εδώ περισσότερα). Συμβάλλουμε όλοι στην έρευνα και στηρίζουμε την καμπάνια «Ζω τη ζωή, με ένα τραγούδι».

Για να πληρώσετε το συμβολικό κόστος 5€/άτομο, παρακαλείσθε πατήστε εδώ

 

Δηλώστε συμμετοχή στο [email protected] μέχρι Πέμπτη 31/03/2022 και ώρα 11.00 αποστέλλοντας τα εξής στοιχεία ανά συμμετοχή (ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ):

1. Όνομα 

2. Επίθετο 

3. Ημ. Γέννησης

4. Φύλλο

5. Εθνικότητα

6. Πόλη-Δήμος Μόνιμης κατοικίας

7. Χώρα

8. Προσωπικό τηλέφωνο επικοινωνίας δρομέα

9. e-mail που θα αντιστοιχεί στον κάθε συμμετέχοντα

10. Μέγεθος t-shirt: xs-s-m-l-xl-xxl-παιδικό (σημειώστε μας νούμερο για το παιδικό μπλουζάκι πχ. 10).

11. Διαδρομή (επιλέξτε μια διαδρομή):  21 χλμ - 10 χλμ- αγώνας δρόμου 5 χλμ - δυναμικό βάδισμα 5χλμ

12. Κατηγορία (επιλέξτε μια κατηγορία): Μέλος - Άμεση Οικογένεια - Μη Μέλος 

13. Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης απαραίτητο! (προκειμένου να γίνουν δεκτές οι εγγραφές)

14. Αποδεικτικό κατάθεσης του συμβολικού αντιτίμου (για όποιον απαιτείται)

 

Για οποιαδήποτε εξέλιξη από τη νόσο COVID-19 που πιθανόν να επηρεάσει τον προγραμματισμό του δρομικού γεγονότος, θα υπάρχει σχετική ενημέρωση απο την Π.Ε.Α.Ν.Δ., μετά απο σχετική οδηγία των διοργανώτριων αρχών

 

 

Μοιραστείτε το: