Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. τρέχει στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2020.!

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. τρέχει στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2020.!

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. για 5η χρονιά συμμετέχει, το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 & την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020, στο δρομικό γεγονός του Μαραθωνίου της Αθήνας 2020.

Με βάση τον σχεδιασμό της Ομοσπονδίας και τις επαφές με τους αρμόδιους φορείς και οργανισμούς της Ελληνικής Πολιτείας, και πάντα σύμφωνα με το ήδη εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ από την Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο ΣΕΓΑΣ ανακοινώνει ότι, με βάση τα σημερινά δεδομένα, ο «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός» 2020 θα διεξαχθεί κανονικά στις 7 & 8 Νοεμβρίου 2020.

 

Ο σύλλογος μας τρέχει μαζί με έναν από τους επίσημους υποστηρικτές του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, την εταιρεία η "Novo Nordisk" που πιστή πιά στο ραντεβού της, ευαισθητοποιεί το κοινό για το Σακχαρώδη Διαβήτη, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης «Τρέχω να αλλάξω το Διαβήτη – Run to change Diabetes» και επίσης με την ομάδα ΠΕΑΝΔ, με σκοπό ενόψει της παγκόσμιας ημέρας διαβήτη στις 14 Νοεμβρίου να διαδοθεί το μήνυμα και moto του συλλόγου " Πιστεύουμε-Ελπίζουμε-Αγωνιζόμαστε-Νικάμε το Διαβήτη".

Οι συμμετοχές για φέτος είναι περιορισμένες σύμφωνα με το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ για τη νόσο COVID-19, ενώ μπλουζάκια θα διατεθούν σε όλους τους συμμετέχοντες της ΠΕΑΝΔ, ανεξαρτήτως από το αν θα λάβουν αριθμό συμμετοχής από το ΣΕΓΑΣ.

Οι αποστάσεις που μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είναι οι εξής:

  • Αγώνας Δρόμου 10χλμ (ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ // γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2008 και μεγαλύτεροι) 
  • Αγώνας Δρόμου 5χλμ (ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ // γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2008 και μεγαλύτεροι) 

Σχετικά με τις συμμετοχές των δύο κατηγοριών, οι πρώτοι 40 ενδιαφερόμενοι θα λάβουν αριθμό συμμετοχής με chip καταμέτρησης χρόνου από το ΣΕΓΑΣ και το τεχνικό μπλουζάκι της διοργάνωσης ενώ όλοι οι υπόλοιποι πέραν των 40, θα συμμετάσχουν μόνο με μπλούζα της Novo Nordisk «Run to change Diabetes»

Κάθε μέλος και η άμεση οικογένειά του (γονείς και αδέρφια) συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ.

Για οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή μη μέλους υπάρχει συμβολικό κόστος 5€/άτομο υπέρ της στήριξης των σκοπών του συλλόγου. Σε όλους τους συμμετέχοντες εξασφαλίζεται η συμμετοχή στη δράση και τυπωμένο μπλουζάκι «Run to change Diabetes» με τη δυνατότητα όμως όσοι επιθυμούν  να τρέξουν με την μπλούζα της ΠΕΑΝΔ "Πιστεύουμε- Ελπίζουμε- Αγωνιζόμαστε- Νικάμε το Διαβήτη" βοηθώντας στη διάδοση του μηνύματός μας!!!

 

Δηλώστε συμμετοχή στο [email protected] αποστέλλοντας τα εξής στοιχεία ανά συμμετοχή μέχρι Τετάρτη 9/9/2020:

Όνομα
Επίθετο
Όνομα πατρός
Ημ. Γέννησης
Κινητό
e-mail
Μέγεθος t-shirt: xs-s-m-l-xl-xxl-παιδικό (σημειώστε μας νούμερο για το παιδικό μπλουζάκι πχ. 10). Υπολογίστε οτι οι φόρμες των t-shirt είναι μικρές
Διαδρομή (επιλέξτε μια διαδρομή): 10 χλμ - 5 χλμ 
Κατηγορία (επιλέξτε μια κατηγορία): Μέλος - Άμεση Οικογένεια - Μη Μέλος 

 

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΣΕΓΑΣ ματαιώνεται η διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθώνιου της Αθήνας που ήταν προγραμματισμένη για τις 7 & 8 Νοεμβρίου 2020. Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση.

Μοιραστείτε το: