Τρίτη, 24 Μαΐου 2022

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. για 7η χρονιά συμμετέχει στον «Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2022»

 

Σας προσκαλούμε να τρέξουμε όλοι μαζί!

 

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. για 7η χρονιά συμμετέχει στον «Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2022», που θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 & την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022.

 

Στη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας 2022 θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το οποίο θα επικαιροποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες και εισηγήσεις των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών του ΣΕΓΑΣ, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, δικαίωμα εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας 2022, αυστηρά και με ατομική ευθύνη, έχουν οι δρομείς που είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης COVID-19, και που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Στους αγώνες της διοργάνωσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας 2022 επιτρέπεται η εγγραφή & συμμετοχή σε δρομείς με έγκυρο Πιστοποιητικό COVID-19 έως και την ημέρα του αγώνα. (τα σχετικά πιστοποιητικά θα ζητηθούν από τη διοργανώτρια αρχή κατά την παραλαβή του υλικού συμμετοχής)

Ο σύλλογος μας τρέχει μαζί με έναν από τους επίσημους υποστηρικτές του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, την εταιρεία "Novo Nordisk" που πιστή πιά στο ραντεβού της, ευαισθητοποιεί το κοινό για το Σακχαρώδη Διαβήτη, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης «Τρέχω να αλλάξω το Διαβήτη – Run to change Diabetes».

 

Οι αποστάσεις που μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή είναι οι εξής:

 

  1. Mαραθώνιος Δρόμος 42 χλμ. (Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 - γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2004) 
     
  2. Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. (Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 - γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2010) 
     
  3. Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. (Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 - γεννημένοι/ες τουλάχιστον το 2010) 
     


 Για τα μέλη της Π.Ε.Α.Ν.Δ. (ταμειακά ενήμερα για το τρέχον έτος) παρέχεται μια δωρεάν συμμετοχή (είτε για το ίδιο το μέλος είτε για ένα πρόσωπο της οικογένειας) ενώ για οποιαδήποτε άλλη συμμετοχή υπάρχει συμβολικό κόστος 5€/άτομο υπέρ της στήριξης των σκοπών του συλλόγου.

 

Δηλώστε συμμετοχή στο [email protected] μέχρι Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 13.00 αποστέλλοντας τα εξής στοιχεία ανά συμμετοχή (ΟΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ):

1. Όνομα (ΚΕΦΑΛΑΙΑ- ελληνικά και αγγλικά )

2. Επίθετο (ΚΕΦΑΛΑΙΑ ελληνικά και αγγλικά )

3. Όνομα πατρός (ΚΕΦΑΛΑΙΑ)

4. Ημ. Γέννησης

5. Φύλλο (ΚΕΦΑΛΑΙΑ)

6. Εθνικότητα (ΚΕΦΑΛΑΙΑ)

7. Πόλη-Δήμος Μόνιμης κατοικίας (ΚΕΦΑΛΑΙΑ)

8. Χώρα (ΚΕΦΑΛΑΙΑ)

9. Προσωπικό τηλέφωνο επικοινωνίας δρομέα

10. e-mail που θα αντιστοιχεί στον κάθε συμμετέχοντα

11. Μέγεθος t-shirt: xs-s-m-l-xl-xxl-παιδικό (σημειώστε μας νούμερο για το παιδικό μπλουζάκι πχ. 10).

12. Διαδρομή (επιλέξτε μια διαδρομή):   

13. Κατηγορία (επιλέξτε μια κατηγορία): Μέλος - Άμεση Οικογένεια - Μη Μέλος 

14. Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Νόσησης απαραίτητο! (προκειμένου να γίνουν δεκτές οι εγγραφές)

15. Αποδεικτικό κατάθεσης του συμβολικού αντιτίμου (για όποιον απαιτείται)

 

 

Για οποιαδήποτε εξέλιξη από τη νόσο COVID-19 που πιθανόν να επηρεάσει τον προγραμματισμό του δρομικού γεγονότος, θα υπάρχει σχετική ενημέρωση απο την Π.Ε.Α.Ν.Δ., μετά απο σχετική οδηγία των διοργανώτριων αρχών.

 

Μοιραστείτε το: