Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2009

Group Therapy... για τα μέλη της ΠΕΑΝΔ

 

Αγαπητά μέλη της ΠΕΑΝΔ, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε τις ομάδες ψυχολογικής στήριξης για παιδιά και γονείς που αντιμετωπίζουν τον Νεανικό Διαβήτη στην καθημερινότητά τους. Είναι μια πρωτοβουλία που θα βοηθήσει πολύ, τόσο αυτούς που μόλις πριν λίγο καιρό υποδέχτηκαν το Διαβήτη όσο και αυτούς που τον αντιμετωπίζουν χρόνια.

Οι ομάδες θα λειτουργήσουν υπό την παρακολούθηση και καθοδήγηση της ψυχολόγου του διαβητολογικού κέντρου του νοσοκομείου Παίδων ’’Αγλαΐα Κυριακού’’ κ. Δήμητρας Γιαννακοπούλου. Τα groups θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες, παιδιών και γονέων, και θα ξεκινήσουν αρχές Νοεμβρίου του 2009.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα: οι συνεδρίες θα πραγματοποιούνται μέρες που θα εξυπηρετούν την ομάδα και θα γίνονται στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβήτη - ΕΛΟΔΙ - επί της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου 90, Πλ.Βικτωρίας. Το κόστος συμμετοχής κατά άτομο μέχρι ολοκλήρωσης του προγράμματος (7 με 8 συνεδρίες) είναι για τα μέλη του συλλόγου 20 ευρώ και 40 ευρώ για όλους τους άλλους.

Για να εγγραφείτε παρακαλούμε συμπληρώστε την αντίστοιχη αίτηση που ακολουθεί και αποστείλατε την μέχρι 25 Οκτωβρίου 2009 στο e-mail: [email protected] ή στο φαξ του συλλόγου: 210-7796461.

Ελάτε να συζητήσετε, να ανταλλάξετε απόψεις, να ρωτήσετε τους ειδικούς για ό,τι σας απασχολεί και να ενημερωθείτε για όσα δε γνωρίζετε.

Κατεβάστε εδώ τη Δήλωση Συμμετοχής Γονέων

Κατεβάστε εδώ τη Δήλωση Συμμετοχής Παιδιού

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Α.Ν.Δ.

Η πρόεδρος
Σοφία Μανέα

Μοιραστείτε το: