Ετήσια Εκδήλωση 2018

Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2018

Ετήσια Εκδήλωση 2018


Αγαπητοί φίλοι και φίλες, μέλη, συνεργάτες και υποστηρικτές της "Π.Ε.Α.Ν.Δ.", με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην ετήσια εκδήλωση του συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και ώρα 6:00μμ στο Κτήμα "Jockey" (Ολυμπιακό Χωριό-Βαρυμπόμπη). Ώρα προσέλευσης 6:00-6:30μμ

 

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους φίλοι και συνεργάτες του συλλόγου από όλη την Ελλάδα καθώς και καλεσμένοι από το χώρο του αθλητισμού & πολιτισμού.

 

Η εκδήλωση περιλαμβάνει πολλές ευχάριστες και δημιουργικές εκπλήξεις που ετοιμάζουν τα παιδιά, άφθονη ψυχαγωγία με live Μουσική και dj, βραβεύσεις, πλούσιο γεύμα (δείτε το μενού), δημιουργική παιδική απασχόληση από ομάδα έμπειρων παιδαγωγών, χορό, δώρα και μεγάλες εκπλήξεις!!!

 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, αναμένεται μεγάλη προσέλευση.

Τιμή Πρόσκλησης :

  1. Άτομα με Διαβήτη ..............ΔΩΡΕΑΝ για τα μέλη (εφόσον έχει τακτοποιηθεί η ετήσια συνδρομή για το 2018)
  2. Άτομα χωρίς Διαβήτη ..........δωρεάν για παιδιά έως 3 ετών, 10 ευρώ για παιδιά μέχρι 10 ετών, 15 ευρώ/άτομο για άνω των 10 ετών

 

Απαραίτητη  η κράτηση και αποπληρωμή προσκλήσεων έως τις 28/2/18 εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων. Αποταθείτε καθημερινά στο σύλλογο:

  • 210-7796660 ώρες γραφείου (Δευτ-Τετ 5-9μμ και Τρ-Πεμ.-Παρ. 10-2πμ) ή
  • με e-mail στο i [email protected]

Θα διατεθεί πούλμαν χωρίς καμία επιβάρυνση, για όσους δυσκολεύονται να έρθουν με δικό τους μεταφορικό μέσο (δηλώστε το στην επικοινωνία)

 

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί αναπόσπαστο γεγονός για πολλά μέλη και φίλους του συλλόγου αλλά είναι και η αφορμή για νεοδιαγνωσμένες οικογένειες να έρθουν σε επαφή υπό ευχάριστες και ασφαλείς προϋποθέσεις με άλλες οικογένειες.

 

Σημείωση: Με απόφαση του Δ.Σ. της "ΠΕΑΝΔ", η Ετήσια εκδήλωση που ηταν προγραμματισμένη να υλοποιηθεί στις 10/2/18, μετατίθεται για τις 10/3/18. Ζητούμε την κατανόησή σας και είμαστε σίγουροι οτι θα σας "ανταμείψουμε" με το παραπάνω με τα όσα ετοιμάζουμε

Σας περιμένουμε..!!

Με εκτίμηση το Δ.Σ. της "ΠΕΑΝΔ"

Μοιραστείτε το: