3η Επιστημονική Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα: «ΣΔτ1 και Covid-19: με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον»

Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021

3η Επιστημονική Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα: «ΣΔτ1 και Covid-19: με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον»

Η Π.Ε.Α.Ν.Δ. προκειμένου να είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για την πανδημία COVID-19, θα πραγματοποιήσει την 3η επιστημονική διαδικτυακή ημερίδα με θέμα: «ΣΔτ1 και Covid-19: με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον», το Σάββατο 3 Απριλίου 2021 και ώρα 17:00-19:30.

 

Στόχος μας να μην σταματήσει η ενημέρωση των μελών της Π.Ε.Α.Ν.Δ., αλλά και γενικότερα των ατόμων με ΣΔτ1 και των οικογενειών τους για τα νεότερα δεδομένα της πανδημίας, τις προκλήσεις που έχει δημιουργήσει και τον ορθό τρόπο αντιμετώπισής τους. Οι έγκριτοι επιστήμονες και εκπρόσωποι φορέων που συμμετέχουν, θα προσφέρουν στους ακροατές της Ημερίδας, τις γνώσεις και εμπειρίες τους, συζητώντας και αναλύοντας τις νέες ανάγκες που αναδύονται και τις προσδοκίες για το μέλλον. Συγκεκριμένα θα μας μιλήσουν για την μετά covid εποχή, τον εμβολιασμό, τις εξελίξεις , την συσχέτιση με τον ΣΔΤ1 και τις νεότερες εξελίξεις του. 

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας.

 

Η προβολή θα είναι live μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας από την ιστοσελίδα της Π.Ε.Α.Ν.Δ. (www.peand.gr) και δεν απαιτείται εγγραφή, ενώ έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει περισσότερους από ένα εκατομμύριο συμμετέχοντες ακροατές και θεατές (viewers) απ’ όλο τον κόσμο διατηρώντας άριστες συνθήκες τηλε-παρουσίασης και επικοινωνίας. 

 

Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα σε όσους παρακολουθήσουν την διαδικτυακή ημερίδα όχι μόνο να υποβάλουν ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά αν το επιθυμούν να στείλουν τις απορίες τους μία ημέρα πριν, προκειμένου να απαντηθούν από τους διακεκριμένους ομιλητές της επιστημονικής εκδήλωσης. Οι τηλε-ακροατές μπορούν να στείλουν τις ερωτήσεις τους μία ημέρα πριν την ημερίδα στο e-mail της Π.Ε.Α.Ν.Δ.  [email protected]

 

Για να παρακολουθήσετε την ημερίδα πατήστε εδώ.

Μοιραστείτε το: