Αγόρασε και εσύ σχολική ή επαγγελματική τσάντα από τα Zackret Stores δωρίζοντας 1€ στον αγώνα του Διαβήτη

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022

Αγόρασε και εσύ σχολική ή επαγγελματική τσάντα από τα Zackret Stores δωρίζοντας 1€ στον αγώνα του Διαβήτη

 

Επιστρέφουμε στο σχολείο, επιστρέφουμε στο γραφείο με backpack από τα Zackret Stores και υποστηρίζουμε το έργο της Π.Ε.Α.Ν.Δ. κατά του νεανικού διαβήτη.

 

Με την αγορά κάθε backpack από τα Zackret Stores προσφέρουμε 1€ στον αγώνα της Πανελλήνιας Ένωσης Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη!  

 

Μαζί με την Π.Ε.Α.Ν.Δ., τον πρεσβευτή της καμπάνιας "Η Δύναμη του Κύκλου μας", τριαθλητή Γιάννη Βίδρα, αλλά και τους μεγάλους υποστηρικτές της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου IRONMAN®, AVRAWAVE, UnderArmour και Zackret Stores, αγωνιζόμαστε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και των νέων με ΣΔτ1 μέσα από την έρευνα κι ενημέρωση, δράσεις, ενέργειες και προγράμματα υποστήριξης και εκπαίδευσης. 


Υποστήριξε κι εσύ το έργο του Γιάννη και της Π.Ε.Α.Ν.Δ. κατά του νεανικού διαβήτη, αποκτώντας το νέο σου backpack! 

 

 

Λίγα λόγια για τον πρεσβευτή της καμπάνιας "Η Δύναμη του Κύκλου μας", Γιάννη Βίδρα

Ανάμεσα στους πολλούς γονείς παιδιών με Διαβήτη και στον καθημερινό τους αγώνα βρίσκεται και ο Γιάννης Βίδρας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιάννης, μπαμπάς της Όλγας, η οποία διαγνώστηκε με ΣΔτ1 το 2014 σε ηλικία μόλις 8 μηνών, γίνεται πρεσβευτής της Π.Ε.Α.Ν.Δ. αγκαλιάζοντας, συμμετέχοντας και προσφέροντας στην καμπάνια «Η Δύναμη του Κύκλου μας». Σαν πρεσβευτής, θα μας μεταδώσει την γνώση του και τα μηνύματα της Π.Ε.Α.Ν.Δ., προωθώντας τη σημασία της άθλησης και της υγιεινής ζωής σε όλους μας και ειδικά στα άτομα με ΣΔΤ1.

Ο Γιάννης Βίδρας, είναι και Τριαθλητής με συμμετοχές σε αγώνες IRONMAN®, μια από τις πιο απαιτητικές διοργανώσεις παγκοσμίως. Έχει προκριθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου IRONMAN®, στο οποίο θα λάβει μέρος με τα χρώματα της Ελλάδας έχοντας ως μεγάλους υποστηριχτές στον κοινωνικό του σκοπό, την AVRA WAVE, την Under Armour και την ZAKCRET, μεταφέροντας το μήνυμα της Π.Ε.Α.Ν.Δ. σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, αλλά και στη διάρκεια της διοργάνωσης, που θα γίνει στη UTAH των ΗΠΑ τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της άθλησης στη ζωή των ατόμων με Διαβήτη τύπου 1, η Π.Ε.Α.Ν.Δ. στηρίζει πάντα ανθρώπους που προάγουν τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο διαβίωσης. Η συνεργασία αυτή συνδέει την Π.Ε.Α.Ν.Δ. με το χώρο του αθλητισμού μέσω του Γιάννη Βίδρα, αναδεικνύοντάς τον πρωτίστως ως πρότυπο ανθρώπου και δευτερευόντως ως αθλητή.

Η Under Armour, η εξειδικευμένη εταιρία αθλητικών ειδών και πασίγνωστη για τις καινοτομίες των τεχνολογιών της, υποστηρίζει την καμπάνια «Η Δύναμη του Κύκλου μας», παρέχοντας στον Γιάννη Βίδρα όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου IRONMAN®.

Η οικογένεια της ZAKCRET A.E. αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της άθλησης στη ζωή των ατόμων με Διαβήτη και έχοντας Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, συμμετέχει ενεργά και υποστηρίζει τον «αγώνα» του Γιάννη Βίδρα, προσφέροντας 1€ με κάθε αγορά backpack για την ενίσχυση του έργου της Π.Ε.Α.Ν.Δ., με μόνο σκοπό την προσφορά και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής παιδιών και νέων με Σακχαρώδη Διαβήτη!

Μοιραστείτε το: