Η ΠΕΑΝΔ πραγματοποιεί για 12η συνεχή χρονιά την καθιερωμένη ενημερωτική ομιλία με θέμα"Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση με το 5%".

Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019

Ενημερωτική ομιλία για το 5%-Εισαγωγή στην Γ’/Θμια εκπαίδευση

 

Η ΠΕΑΝΔ πραγματοποιεί για 12η συνεχή χρονιά την καθιερωμένη ενημερωτική ομιλία με θέμα "Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση με το 5%".

 

Οι μαθητές με Νεανικό Διαβήτη καθώς και οι γονείς τους, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς με αναλυτικές οδηγίες και σχετικά παραδείγματα για τον  τρόπο εισαγωγής των παιδιών με Νεανικό Διαβήτη στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση (AEI-TEI) με το 5%.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 16:30 στο ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) οδός Νίκης 4, 10563, Αθήνα (20μ από την πλατεία Συντάγματος). Στην ενημέρωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής αποκλειστικά μαθητές Β’ και Γ’ Λυκείου (μέλη και μη του συλλόγου) καθώς και οι γονείς αυτών. Ώρα προσέλευσης: 16:15.

 

Επιπλέον για όσους διαμένουν εκτός Αθηνών ή δεν μπορούν να παραστούν με φυσική παρουσία, παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης της ομιλίας μέσω τηλεδιάσκεψης-παρακολούθηση από το σπίτι. Στην περίπτωση αυτή, οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να έχουν διαθέσιμο υπολογιστή και καλή-σταθερή σύνδεση στο internet για όση ώρα θα διαρκεί η ομιλία. Επιπλέον θα μπορούν να στείλουν ερωτήσεις μέσω του live chat και να έχουν απαντήσεις.

 

Η  συμμετοχή για τα μέλη του συλλόγου (γονείς και μαθητής με Διαβήτη) είναι Δωρεάν ενώ για τα ΜΗ μέλη υπάρχει συμβολικό κόστος 5€/άτομο είτε για φυσική παρουσία είτε για κάθε σύνδεση στην τηλεδιάσκεψη.

 

 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής έως την Τρίτη 5/11/2019, στο τηλέφωνο του συλλόγου 210-7796660 (Δευτέρα-Παρασκευή 10.00 έως 14.00) ή στο e-mail: [email protected] αναφέροντας το όνομα-επίθετο των συμμετεχόντων, την τάξη του μαθητή, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας καθώς και τον τρόπο παρακολούθησης της ομιλίας (φυσική παρουσία ή τηλεδιάσκεψη).

 

Μοιραστείτε το: