Έναρξη εγγραφών για το Μαραθώνιο Αθηνών

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Έναρξη εγγραφών για το Μαραθώνιο Αθηνών

Ο "Μαραθώνιος Αθήνας -O Αυθεντικός" (ΑΜΑ) αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά γεγονότα που φιλοξενούνται στην Αθήνα. 36 χρόνια μετρά ήδη η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, ως μαζικό και λαϊκό γεγονός, που με τα δρομικά των 5 και 10χμ, αλλά κυριότερα με την αυθεντική μαραθώνια διαδρομή των 121 χρόνων ιστορίας, κατάφερε από τις 4.000 συμμετοχές το 2005, να γιγαντωθεί και να ξεπεράσει τις 51.000, το 2018.

Για 3η χρονιά η Π.Ε.Α.Ν.Δ.τρέχει μαζί με έναν από τους επίσημους υποστηρικτές του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, την εταιρεία "Novo Nordisk"με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για το Σακχαρώδη Διαβήτη, συνεχίζοντας την εκστρατεία ενημέρωσης «Τρέχω να αλλάξω το Διαβήτη – Run to change Diabetes». Παράλληλα θα δημιουργηθεί για πρώτη φορά και ομάδα ΠΕΑΝΔ ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη, με σκοπό να διαδοθεί το μήνυμα και motto της ΠΕΑΝΔ " Πιστεύουμε-Ελπίζουμε-Αγωνιζόμαστε-Νικάμε το Διαβήτη"

Δηλώστε συμμετοχή στο δρώμενο για να τρέξουμε παρέα, με εύθυμη διάθεση για καλό σκοπό, όχι απαραίτητα ως αθλητές σαρώνοντας βραβεία αλλά ως σταθεροί συνοδοιπόροι στον αγώνα συμβίωσης με το Διαβήτη να αναδείξουμε και πάλι ότι ο αθλητισμός, μας βοηθάει και δημιουργεί ευφορία, ευεξία καθώς και μακροπρόθεσμα εξισορρόπηση του γλυκαιμικού δείκτη και μείωση των τοξίνων.

Κάθε χρόνο η συμμετοχή μας ως ομάδα της ΠΕΑΝΔ για αυτό το σκοπό, ξεπερνάει το ρεκόρ της προηγούμενης διοργάνωσης. Αναμένουμε λοιπόν το ίδιο και φέτος!

Ο Μαραθώνιος Αθήνας του 2018 θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018. Σύμφωνα με στοιχεία του ΣΕΓΑΣ, αναμένεται να συμμετάσχουν 60.000 και πλέον δρομείς όλων των ηλικιών και σε όλες τις αποστάσεις, σε μια μοναδική γιορτή από τον Μαραθώνα μέχρι το εμβληματικό Παναθηναϊκό στάδιο, μετατρέποντας και πάλι την πρωτεύουσα σε κέντρο του κόσμου.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν σε μια από τις κάτωθι διαδρομές:

1) Μαραθώνιος Δρόμος & Δυναμικό Βάδισμα

2) Αγώνας Δρόμου 10χλμ

3) Αγώνας Δρόμου 5χλμ Απόγευμα


Κάθε οικογένεια μέλους δικαιούται ΔΩΡΕΑΝ έως τρεις (3) συμμετοχές, εκ των οποίων η μια θα είναι με την ομάδα ΠΕΑΝΔ (η πρώτη εγγραφή στη φόρμα συμμετοχής) και οι άλλες δύο με την ομάδα της Novo «Τρέχω να αλλάξω το Διαβήτη». Για κάθε επιπλέον συμμετοχή ανά οικογένεια μέλους (από 4 άτομα και άνω) υπάρχει συμβολικό κόστος 5€/άτομο. Τα μη μέλη μπορούν να συμμετέχουν στη δράση με κόστος 5€/άτομο, αποκλειστικά με την ομάδα της Novo «Τρέχω να αλλάξω το Διαβήτη». Σε όλους τους συμμετέχοντες εξασφαλίζεται η συμμετοχή στη δράση και τυπωμένο μπλουζάκι, εκ των οποίων τα 110 τεμάχια θα συνοδεύονται απο τσιπ καταμέτρησης χρόνου-«Run to change Diabetes», 80 τεμάχια χωρίς τσιπ και τα υπόλοιπα με το mot to της ΠΕΑΝΔ "Πιστεύουμε-Ελπίζουμε-Αγωνιζόμαστε-Νικάμε το Διαβήτη".

.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής πατώντας εδώ.


Οι ανήλικοι κάτω των 15 ετών λαμβάνουν μέρος με την συνοδεία γονέα. Τα παιδιά έως 12 χρονών, μπορούν να έχουν τη δική τους εγγραφή αλλά θα τρέξουν χωρίς τσιπ καταμέτρησης χρόνου.


-->  Παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας μέχρι 23 Αυγούστου 2018.


ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018.


 Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να αποστείλετε mail στο [email protected]

Μοιραστείτε το: