Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Άλσος της Κηφισιάς

 

Και ενώ τα ξωτικά δεν σταματούν ποτέ να δουλεύουν, ο Άι Βασίλης διαβάζει τα γράμματα των φρόνιμων, αλλά και των άτακτων παιδιών, τρώγοντας φρεσκοψημένα μπισκότα και τα ελαφάκια κάνουν δοκιμαστικές πτήσεις, το Άλσος της Κηφισιάς θα μεταμορφωθεί σε ένα όμορφο χωριό. Ένα Χριστουγεννιάτικο Χωριό!

 

Από τις 4 Δεκεμβρίου 2021 έως και τις 9 Ιανουαρίου 2022, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν παραμυθένιες στιγμές! Σε ένα χώρο 22 στρεμμάτων, με πρόσβαση από τις δύο κεντρικές εισόδους (Λεωφόρος Κηφισίας προς πλατεία Κηφισιάς και Δραγούμη πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ), φιλικό στην κύλιση καροτσιών και αμαξιδίων και φυσικά ασφαλές, σας προσκαλούμε να δημιουργήσετε όμορφες Χριστουγεννιάτικες στιγμές!

 

Ένα τεράστιο παγοδρόμιο, ένα τρενάκι για τους μικρότερους φίλους μας, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, εργαστήρια κατασκευής καρτών, το σπίτι του Άι Βασίλη, τραμπολίνο και bungeeτραμπολίνο είναι μόνο κάποιες από τις δράσεις που θα ζήσουμε. Θεατρικές παραστάσεις, μάγοι και μουσικά δρώμενα θα πλαισιώσουν το σκηνικό σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινώνονται στα socialmedia. Γλυκά και φαγητά για όλα τα γούστα, μαλλί της Γριάς, μπισκότα, και λουκουμάδες θα δοκιμάσουμε στη Χριστουγεννιάτικη αγορά μέσα σε στολισμένα ξύλινα σπιτάκια!

 

Κάθε Σαββατοκύριακο χιονίζει στην Κηφισιά!!! Ελάτε να φτιάξουμε τον φωτεινότερο χιονάνθρωπο!

Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στην ομάδα μας στο Facebook για να έχετε καθημερινή ενημέρωση για τις εκδηλώσεις μας! Επισκεφθείτε μας στο http://www.xmaskifisia.gr

 

Και για όλα τα παιδιά ένα δωροκουτί με λιχουδιές!

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στην Πανελλήνια Ένωση Αγώνος κατά του Νεανικού Διαβήτη (Π.Ε.Α.Ν.Δ.)

 

 

Ώρες προσέλευσης:

Από 4/12/21 έως 17/12/2: Καθημερινές από 14:00’ έως 22:00’ / Σαββατοκύριακα από τις 10:00’ έως 22:00’

Από 18/12/21 έως και 9/1/22: Καθημερινές από 10:00’ έως 22:00’ / Σαββατοκύριακα από 10:00’ έως 22:00’

 

ΕΙΣΟΔΟΣ:

Από 4/12έως 17/12: Καθημερινές : δωρεάν είσοδος / Σαββατοκύριακα γενική είσοδος : 2 €.

Από 18/12 έως 9/1: Καθημερινές : 2 € / Σαββατοκύριακα : 2 €.

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Από τις δύο κεντρικές εισόδους Λεωφόρος Κηφισίας προς πλατεία Κηφισιάς και Δραγούμη πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ.

Μετάβαση με ΜΜΜ:Ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) και μπλε λεωφορεία (ΟΑΣΑ–τερμ.Σταθμός επίσης Λεωφόρος Κηφισίας στο ύψος του Άλσους.

PARKING:Μεγάλο και σύγχρονο PARKING Platanos (Αδριανού 4 – 14 & Κόκκοτα) και μικρότερα (Ηρώδου Αττικού, Μητροπολίτου Ιακώβου και στην πλατεία).

Θα ισχύσουν όλοι οι κανόνες που θα έχουν ανακοινωθεί για την περίοδο αυτή, όσο αφορά τους περιορισμούς για τον COVID-19.

Ενημέρωση COVID-19

Για Ενήλικες:
• Με πιστοποιητικό εμβολιασμού
• Με πιστοποιητικό νόσησης
• Με βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος διαγνωστικού ελέγχου (Rapid Test έως 48 ώρες ή PCR έως 72 ώρες)

Για Ανήλικους από 4 ετών έως 17 ετών:
• Με τη δήλωση αρνητικού αποτελέσματος αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (Self-Test) έως 24 ώρες πριν την προσέλευσή τους

Ο έλεγχος των ως άνω πιστοποιητικών / βεβαιώσεων θα πραγματοποιείται τόσο κατά την είσοδο στο χώρο όσο και καθόλη τη διάρκεια της παραμονής στο χώρο.

 

 

Ας ζήσουμε τα Χριστούγεννα που μας αξίζουν!

 

Μοιραστείτε το: