ΕΚΛΟΓΕΣ-Ανάδειξη νέου Δ.Σ. της ΠΕΑΝΔ

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

ΕΚΛΟΓΕΣ-Ανάδειξη νέου Δ.Σ. της ΠΕΑΝΔ


Προς όλα τα μέλη του Σωματείου μας,

Αγαπητά Μέλη της "ΠΕΑΝΔ", το ΔΣ του Σωματείου μας συγκαλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει το Σάββατο 16 Ιουνίου 2018 και ώρα 5:00μμ, στο ξενοδοχείο Novus City Hotel (Καρόλου 23, Πλατεία Καραΐσκάκη-Αθήνα),

Με θέματα Ημερησίας Διάταξης τα κάτωθι:

1) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ EKΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

2) ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

3) ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ & ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

4) ΣΥΖΗΤΗΣΗ.


Μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και της Ελεγκτικής Επιτροπής από ώρα 18:00 έως 20:00.

Όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή, θα πρέπει να υποβάλουν την σχετική τους δήλωση στο e mail του Συλλόγου ([email protected]) μέχρι 5 Ιουνίου, καταληκτική ημερομηνία να θέσουν υποψηφιότητα.


Δικαίωμα ψήφου βάσει καταστατικού έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, για το λόγο αυτό, όποιος επιθυμεί να ψηφίσει για την ανάδειξη νέου ΔΣ και Ελεγκτικής Επιτροπής, θα πρέπει να έχει τακτοποιήσει την οικονομική συνδρομή του. Στην περίπτωση ανήλικου μέλους, δικαίωμα ψήφου έχει ο ένας εκ των δύο γονέων, ενώ στη συνέλευση εφόσον επιθυμούν μπορούν να παραστούν και οι δύο γονείς αυτού. Η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία γίνεται με αυτοπρόσωπη παρουσία του μέλους και με την ταυτόχρονη επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή άλλου δημοσίου εγγράφου από το οποίο προκύπτει η ταυτότητά του ή η σχέση του με το ανήλικο μέλος. 

Υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλουν μόνο τα μέλη του Σωματείου (ενήλικα μέλη ή ο ένας γονέας σε περίπτωση ανήλικου μέλους) που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και έχουν αποκτήσει την ιδιότητα του μέλους για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους. Δεν έχουν δικαίωμα υποψηφιότητας  μέλη που είναι πάσχοντες από Σακχαρώδη Διαβήτη και εργάζονται σε φαρμακευτική εταιρεία σε συναφή με την πάθηση κλάδο, μέλη που κατέχουν θέση σε Διοικητικά Συμβούλια συναφών με την πάθηση Σωματείων καθώς και όσοι για οποιαδήποτε λόγο, έχουν στερηθεί των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ


Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεκτικής Επιτροπής είναι τρία έτη και τα μέλη τους δεσμεύονται να προσφέρουν εθελοντικά, αμισθί και υπεύθυνα, τις υπηρεσίες τους στο Συμβούλιο με σκοπό την επιδίωξη των συμφερόντων των μελών της Ένωσης.  


Πρέπει να τονιστεί ότι η συμμετοχή όλων στην εκλογική διαδικασία είναι εξαιρετικά σημαντική για την ομαλή λειτουργία του Συλλόγου μας και την περαιτέρω ενδυνάμωση του, γι αυτό προσκαλούμε τα μέλη μας να προσέλθουν.

                                           

                                                    ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

  

                  Η πρόεδρος                                                       Η γραμματέας

                  Σοφία Μανέα                                                  Δήμητρα Αναστασοπούλου

Μοιραστείτε το: