Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση με το 5%

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση με το 5%


O σύλλογος της "ΠΕΑΝΔ" θα πραγματοποιήσει για 10η συνεχή χρονιά, την καθιερωμένη ενημερωτική ομιλία με θέμα "Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση με το 5%"

Οι μαθητές με Νεανικό Διαβήτη καθώς και οι γονείς αυτών, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν λεπτομερώς για τον  τρόπο εισαγωγής των παιδιών με Νεανικό Διαβήτη στην Tριτοβάθμια εκπαίδευση (AEI-TEI) με το 5%. Θα συζητηθεί αναλυτικά η διαδικασία με σχετικά παραδείγματα ενώ πρωτοετείς φοιτητές θα μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία πάνω στο θέμα.


Η εκδήλωση θα γίνει στις  5 Νοεμβρίου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα  11:00πμ στο χώρο "GASPAR FOOD & MOOD" (Λεωφ. Δημ. Βασιλείου και Λυκούργου, Φάρος Ψυχικού - 1ος όροφος). Στην ενημέρωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής αποκλειστικά μαθητές Β' και Γ' Λυκείου (μέλη και μη του συλλόγου) καθώς και οι γονείς αυτών.

 

  • Δωρεάν συμμετοχή για τα μέλη του συλλόγου, 
  • 6€/άτομο για τα ΜΗ μέλη 

Ο σύλλογος προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες απεριόριστη κατανάλωση σε καφέδες, ροφήματα, αναψυκτικά και χυμούς amita με συνοδεία ελαφρών γλυκισμάτων.


Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής έως τις 2/11/17στο τηλέφωνο   του συλλόγου   210-7796660 (Δευτέρα & Τετάρτη 5-9μμ ή Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10πμ-2μμ) ή στο e-mail: [email protected]


Μοιραστείτε το: