Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022

Εικαστική έκθεση H&M και Iris Apfel για την Π.Ε.Α.Ν.Δ.

    

Ένας τυχερός υποψήφιος μέλος της Π.Ε.Α.Ν.Δ. θα έχει την χαρά να διεκδικήσει υποτροφία στη σχολή Βακαλό για την παρακολούθηση ενός μονοετούς προγράμματος Εργαστηρίου Φωτογραφίας ή Εργαστηρίου Σκηνογραφίας-Ενδυματολογίας.

 

Αναλυτικότερα: 

 Η H&M, στο πλαίσιο λανσαρίσματος της συλλογής Iris Apfel x Η&Μ, υποδέχεται 12 εικαστικούς καλλιτέχνες σε ένα exclusive Art Event Exhibition για καλό σκοπό. 

H Π.Ε.Α.Ν.Δ μέλος της Ένωσης "Μαζί για το παιδί” έχει την τιμή να λάβει ως δωρεά τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων αυτών.

Η εικαστική έκθεση φιλοξενείται στη γκαλερί «The Breeder» και θα είναι διαθέσιμη για το κοινό στις 30 Μαρτίου από τις 11.00 έως 19.00, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων θα διατεθούν ως δωρεά στην Π.ΕΑ.Ν.Δ. υπό τη μορφή υποτροφίας στην Ανώτατη Εκπαιδευτική Σχολή Καλών Τεχνών «Βακαλό» για την παρακολούθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

 

Εμπνεόμενοι από το bold στυλ τις Iris Apfel και τη χρωματική παλέτα τις συλλογής Iris Apfel x Η&Μ, οι 12 καλλιτέχνες δημιούργησαν μια γκάμα από progressive, abstract και εντυπωσιακά έργα σε καμβά, μεταξοτυπίες, γλυπτά, digital installations και τρίπτυχα compositions. 

 

Σας περιμένουμε στην γκαλερί «The Breeder» να θαυμάσουμε τα έργα και να συνδράμουμε ο καθένας όπως μπορεί.

Μοιραστείτε το: