Δωρεάν προσκλήσεις - Συναυλία ΟΠΑΠ "All Stars Concert"

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Δωρεάν προσκλήσεις - Συναυλία ΟΠΑΠ "All Stars Concert"

 

Αγαπητά μέλη,

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει καθημερινά στιγμές διασκέδασης καθημερινά μέσα από τα παιχνίδια του και φέτος, επεκτείνει την παρουσία του στον ευρύτερο χώρο της διασκέδασης, προσφέροντας νέες εμπειρίες ψυχαγωγίας με πρωταγωνιστή τη μουσική!

 

Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΟΠΑΠ διοργανώνει τη συναυλία "All Stars Concert", στο Markopoulo Park, στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 και προσφέρει Δωρεάν προσκλήσεις στα παιδιά της Ένωσης "Μαζί για το παιδί". Συγκεκριμένα τα μέλη της ΠΕΑΝΔ με την οικογένειά τους θα έχουν τη δυνατότητα να απολάυσουν τη μοναδική αυτή συναυλία, λαμβάνοντας δωρεάν προσκλήσεις. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τρίτη 17/9 και ώρα 12:00πμ στο [email protected] (αποστολή τα ονομ/μα παιδιών και συνοδών). Επισημαίνουμε ότι οι προσκλήσεις είναι αριθμημένες και είναι εξαιρετικά σημαντικό όσοι δηλώσουν συμμετοχή να παρευρεθούν στη συναυλία.

 

Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν μεταφορά στο χώρο της Συναυλίας:

  • Δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων

Για τη διευκόλυνση του κοινού που επιθυμεί να βρεθεί στο Markopoulo Park, την Κυριακή στις 22 Σεπτεμβρίου, για να παρακολουθήσει το All Stars Concert, θα υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία από και προς το σταθμό μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και το σταθμό προαστιακού «Κορωπί».

Όσοι ενδιαφέρονται να κλείσουν θέση στα δωρεάν λεωφορεία, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή εδώ και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.

Από το μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» θα αναχωρούν λεωφορεία κάθε 15 λεπτά, από τις 16:30 μέχρι και τις 19:30, με προορισμό το Markopoulo Park. Από τον προαστιακό στο Κορωπί θα υπάρχουν δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων κάθε 30 λεπτά, από τις 16:30 μέχρι και τις 19:30.

Όλα τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το Markopoulo Park προς το μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί» μετά το τέλος της συναυλίας.

Το τελευταίο δρομολόγιο από σταθμό μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» αναχωρεί στις 23:35 και από τον σταθμό προαστιακού «Κορωπί» στις 23:59.

Για τον προαστιακό σταθμό «Κορωπί» ισχύει το εισιτήριο απλής μετάβασης αξίας 1,40€.

  • Εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο

Η πρόσβαση με αυτοκίνητο στον ιππόδρομο Αθηνών είναι εύκολη, καθώς το Markopoulo Park απέχει μόλις 30 λεπτά από την Αθήνα και διαθέτει δωρεάν parking 5.000 θέσεων.

Οδηγίες πρόσβασης:   https://goo.gl/maps/4FdDLKZr9391ZpGk7

Διεύθυνση: Στησαγόρα & Ελπίδος, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, θέση Μερέντα

 

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου και Ελένη Φουρέιρα, θα ανέβουν στη σκηνή για να προσφέρουν ένα μοναδικό σόου! Επιπλέον, η μουσική πρώτη εκδήλωση του ΟΠΑΠ συνδέεται με έναν καλό σκοπό, τη στήριξη του έργου του Make A Wish (Κάνε-μία-Ευχή Ελλάδος).   

 

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μουσική συνάντηση της χρονιάς, η οποία θα περιλαμβάνει κέφι, χορό και διασκέδαση επί τρία: Τρεις pop stars σε ένα τρίωρο μουσικοχορευτικό live!

Οι πόρτες για το All Stars Concert του ΟΠΑΠ θα ανοίξουν στις 18:30 και λίγο πριν τις 20:00 θα δοθεί το σύνθημα για να ξεκινήσει η μεγάλη συναυλία, από την οποία δεν θα λείπουν, φυσικά, οι μουσικές εκπλήξεις από τους αγαπημένους καλλιτέχνες. 

 

Σημειώνουμε ότι όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει οπωσδήποτε να παραβρεθούν καθώς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στα αριθμημένα εισιτήρια και οι τυχεροί νικητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στη συναυλία.

 

Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί και να μοιραστούμε μαζί τον δυνατό παλμό του "All Stars Concert"!!!

 

 

Μοιραστείτε το: