Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020

Διαδικτυακή Εκδήλωση-Συζήτηση για γονείς ΝΕΟΔΙΑΓΝΩΣΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ απο την ομάδα ΨΥΧΟΛΌΓΩΝ "ΝΟΗΜΑ"

Η ΠΕΑΝΔ σε συνεργασία με το Εργαστήριο Συστημικής Εκπαίδευσης και Θεραπείας "ΝΟΗΜΑ" διοργανώνει διαδικτυακή Εκδήλωση - Συζήτηση το Σάββατο 17/10, ώρα 5.00-7.30μ.μ. 

Η συζήτηση απευθύνεται σε  γονείς με νεοδιαγνωσμένα παιδιά και αφορά στις ψυχολογικές διαστάσεις του διαβήτη το πρώτο διάστημα μετά τη διάγνωση.

Τα μέλη - γονείς που θέλουν να την παρακολουθήσουν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσω e-mail στο [email protected] μέχρι την Τετάρτη 14/10. Στη συνέχεια θα ειδοποιηθούν για τον τρόπο σύνδεσης στην διαδικτυακή πλατφόρμα. Παρακαλούμε μαζί με το e-mail για να δηλώσετε συμμετοχή, να αποστείλετε 1-2 θέματα που θα σας ενδιέφερε να συζητηθούν σε επίπεδο συναισθηματικής διαχείρισης και υποστήριξης του παιδιού προκειμένου η αρχική εισήγηση αλλά και ολόκληρη η συζήτηση να διαμορφωθεί από τους εισηγητές βάση των δικών σας αναγκών. Βοηθητικό θα ήταν τα θέματα να είναι συγκεκριμένα κι όχι πολύ γενικά.
 

Ομιλήτριες - Συντονίστριες: 
 * Γραμματίκα Μαρία, Κοινωνιολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια - Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού 
 * Δούκα Ευαγγελία Κλινική Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

 * Στη συνάντηση θα συμμετέχουν ως ομιλητές και γονείς - μέλη της ΠΕΑΝΔ, που έχουν ολοκληρώσει τα βιωματικά σεμινάρια και θα μιλήσουν για τη δική τους εμπειρία. 

Μοιραστείτε το: